Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Bodil sprang til med kort varsel: Nu får hun månedens buket for sit Røde Kors-arbejde

Bodil Nissen med den buket, hun fik fra Røde Kors. Privatfoto
Frivillig-koordinator Bodil Nissen fra Rødekro får månedens Røde Kors buket for hendes store arbejde med at koordinere organisationens vaccinationsindsats i Rødekro.

Rødekro: Hun havde travlt i forvejen, men det fik ikke Bodil Nissen til at sige nej til en stor opgave, da Røde Kors i Rødekro spurgte om yderligere hjælp fra hende.

Det har hun nu fået månedens Røde Kors buket for, skriver organisationen i en pressemeddelelse.

I begyndelsen af februar spurgte Røde Kors Bodil Nissen, om hun ville koordinere Røde Kors’ vaccinationsindsats i Rødekro. Sygehus Sønderjylland havde nemlig henvendt sig til organisationen for at høre, om de kunne give støtte til sårbare ældre borgere i forbindelse med vaccinationen på de to sønderjyske vaccinationscentre.

Annonce

- Det skulle helst være fra mandag morgen, og de henvendte sig om fredagen. Bodil sprang straks til og hun har siden ikke set sig tilbage – kun fremad. Ingen vidste, at opgaven indebar en næsten to måneders opgave med at rekruttere frivillige, lægge vagtplaner fra morgen til aften syv dage om ugen og føre en intensiv dialog med både Røde Kors konsulenter og Sygehus Sønderjyllands ansatte. Men Bodil kastede sig ufortøvet over den komplicerede opgave, fortæller Lillian Jensen, som er formand for Røde Kors Rødekro.

Imponerende rolighed

Hun forklarer, at Bodil Nissen får buketten for den store indsats, engagement og arbejdet, der ligger i en sådan opgave.

- Det er et tidsrøvende arbejde at rekruttere dusinvis af frivillige og ikke mindst være i stand til at holde dampen oppe hos både sig selv og de mange frivillige uge efter uge. Bodil har desuden den egenskab at tage de utroligste udfordringer med en rolighed, der imponerer, og møder verdens tilskikkelser med en afvæbnende lun humor. Det er måske grunden til, at hun har overlevet en ofte uforudsigelig planlægningsopgave, der ville have taget pippet fra de fleste, siger Lillian Jensen.

I forvejen er Bodil Nissen engageret i Røde Kors-arbejdet, da hun er sekretær og kasserer i bestyrelsen på 8. år og desuden er aktivitetsleder for nørklere i Rødekro.


Bodil sprang straks til og hun har siden ikke set sig tilbage – kun fremad.

Lillian Jensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce