Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Boksegalla med masser af håndsprit

Som det ser ud lige nu vil der trods virusfrygt være boksning i Sønderjyllandshallen i Aabenraa på lørdag. Arkivfoto: Poul F. Skøtt
Der er tænkt på hygiejnen, når Aabenraa Bokseklub trods virusfrygt inviterer til boksegalla i Sønderjyllandshallen.
Annonce

Aabenraa: I sidste uge lød anbefalingen fra Statsministeriet, at arrangementer med over 1000 deltagere skulle aflyses på grund af coronavirussen. Den anbefaling ændrede sig ikke tirsdag, da landets statsminister, Mette Frederiksen (S), holdt pressemøde, og derfor har Aabenraa Bokseklub og Musik & Teaterhuset Sønderjyllandshallen i Aabenraa besluttet sig for at gennemføre et stort boksestævne på lørdag.

- Som det ser ud nu, bliver stævnet gennemført, men vi følger anbefalingerne nøje, siger Anne Thyssen, der er formand for Aabenraa Bokseklub.

Allerede i fredags var Anne Thyssen i kontakt med Sønderjyllandshallen og Danmarks Bokse Union, og med de anbefalinger der er, fandt parterne i fællesskab ud af, at det er forsvarligt at afvikle stævnet.

- Vi har læst anbefalingerne og vurderer på den baggrund, at stævnet godt kan gennemføres, siger Anne Thyssen.

Der kommer da også langt fra 1000 publikummer til stævnet på lørdag. Det ved formanden for Aabenraa Bokseklub af erfaring.

- Vi har solgt 300 billetter, og vi forventer, at der kommer omkring 500 i alt, siger hun.

Jeg har lige bestilt to kasser håndsprit.

Peter Outzen, direktør i Sønderjyllandshallen

Annonce

Masser af håndsprit

Et andet argument for at afvikle boksegallaen er også, at der ikke deltager boksere fra forskellige dele af verden.

- Vi har ingen internationale boksere med i år bortset fra en enkelt fra Flensborg, siger Anne Thyssen.

Anne Thyssen påpeger også, at der vil blive taget vare om hygiejnen i Musik & Teaterhuset Sønderjyllandshallen.

- Sønderjyllandshallen sørger for, at man ikke kommer til at sidde for tæt, og at der vil være håndsprit til rådighed flere steder. I det hele taget vil vi sørge for en god hygiejne. Vi tager det meget seriøst, siger Anne Thyssen.

Det kan direktøren for Musik & Teaterhuset Sønderjyllandshallen bekræfte.

- Jeg har lige bestilt to kasser håndsprit, siger Peter Outzen.

Annonce

Bokserne er klar

Da statsminister Mette Frederiksen gik på skærmen tirsdag formiddag, hæftede Peter Outzen sig også ved, at det stadig kun er arrangementer med over 1000 mennesker, som statsministeriet anbefaler bliver aflyst.

- Derfor har det ikke ændret noget, men vi følger selvfølgelig regeringens anbefalinger, og vi følger situationen nøje, siger Peter Outzen.

Det er dog ikke alle mennesker, som både Aabenraa Bokseklub og Peter Outzen anbefaler at komme ned i Sønderjyllandshallen på lørdag.

- Hvis man har feber, skal man ikke komme, siger Anne Thyssen.

- Vi tager både vores gæsters og vores ansattes helbred yderst alvorligt, og derfor opfordrer vi alle, der besøger Sønderjyllandshallen, til at følge myndighedernes anbefalinger til at forebygge og undgå smitte. Har du symptomer på luftvejsinfektioner, fraråder vi dig at deltage i arrangementer hos os, hvor mange mennesker er samlet, står der på Sønderjyllandshallens hjemmeside.

Boksegalla

Boksegalla 2020 i Musik & Teaterhuset Sønderjyllandshallen finder sted lørdag den 14. marts klokken 19.30.

Arrangør er Aabenraa Bokseklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce