Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Chefen bliver ansat: To el-installatører samles i ét firma

Arne Christiansens varevogn er allerede blevet markeret med et gult skilt som tegn på overgangen. Pr. 1. marts er hans el-installatørforretning overtaget af kollegaen El-Møller ved Lars Erik Thomsen. privatfoto
El-installatørforretning El-Møller A/S i Rødekro overtager med virkning fra 1. marts el-installatørforretningen Arne Christiansen på Tøndervej i Aabenraa. Medarbejderne flytter med - deriblandt chefen Arne Christiansen, der nu bliver ansat.
Annonce

Rødekro: El-installatørforretning El-Møller A/S i Rødekro overtager med virkning fra 1. marts el-installatørforretningen Arne Christiansen på Tøndervej i Aabenraa og samler alle aktiviteter i Rødekro.

Med opkøbet vil El-Møller A/S samlet beskæftige 15 medarbejdere - blandt dem også chefen Arne Christiansen selv.

Opkøbet sker på initiativ af El-Møllers direktør Lars Erik Thomsen.

- Vi ønsker en kontrolleret vækst, og her passer Arne Christiansens profil godt ind i vores set-up. Vi kender hinanden som kvalitetsbevidste kolleger. Vi er så heldige, at både Arne og svenden Rasmus fortsætter, lyder det fra Lars Erik Thomsen.

Arne Christiansens forretning blev grundlagt af faderen i 1954. Arne Christiansen overtog virksomheden ved et generationsskifte i 1988. De administrative opgaver som Arne Christiansens hustru Bodil hidtil har udført, bliver fremover overtaget af El-Møllers personale.

Annonce

Én af de ældste

El-Møller er grundlagt i 1927, og hører dermed til blandt områdets ældste håndværksvirksomheder. Direktør Lars Erik Thomsen og serviceleder Lasse Fabricius overtog firmaet i 2016 efter at have været ansat i virksomheden i henholdsvis 32 år og 13 år. El-Møller er kendt for at være et firma med et godt arbejdsmiljø. Derfor er både 10, 15,25 og 35 års jubilæer intet særsyn.

El-Møller A/S løser opgaver for områdets større erhvervs- og industrivirksomheder, offentlige institutioner, landbrug og private. /jast

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce