Annonce
Foto: André Thorup
Ugeavisen Aabenraa

Christa lærer Djon at lave hendes prisvindende hotdog: - Det er sjovt at stå bag disken igen

69-årige Christa Jürgensen er for en stund tilbage bag disken i en grillbar. Hun er nemlig ved at lære Djon Lauritzen fra GrilleRiget, hvordan man laver Havnegrillens hotdog, som for seks år siden blev nummer to ved DM.
Annonce
  • den perfekte hotdog01
    Foto: André Thorup
  • den perfekte hotdog02
    Når man skal lave en kvalitetshotdog, er brødet og pølsen lige så vigtig som fyldet, hvis man spørger Christa Jürgensen. Pølser fra slagteren indeholder nemlig kun 6-8 procent fedt, og så er der ingen mel i dem, hvilket gør, at man bedre kan smage kødet. Foto: André Thorup
  • den perfekte hotdog03
    Der bliver ekstra meget bag disken i disse dage, hvor Christa Jürgensen for første gang i halvandet år skal lave hotdogs til kunder. Det vil cirka tage 14 dage at lære Djon Lauritzen kunsten at lave den prisvindende hotdog, siger hun med et smil og glimt i øjet. Foto: André Thorup
Ugeavisen Aabenraa

Kendt hotelejer om en branche i nød: - Vi råber på arbejdskraft - sikke et spild

Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Længe ventet spisested er forsinket: - Håndværkerne arbejder på livet løs

Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Surdejsentusiasten Mikkel lancerer nyt koncept - men det er ikke for ganen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjylland

Urimeligt, torskedumt og helt håbløst: Sønderjyske borgmestre raser over regeringens stormflodshjælp

Ugeavisen Aabenraa

Istandsat sønderjysk træskib får endnu en stor donation

Ugeavisen Aabenraa

Mekaniker blev afledt, mens forældre og kollegaer samledes for at overraske ham

Ugeavisen Aabenraa

Bringer populært storbyevent til byen: Snart kan du både smovse og træne hos Linda

Ugeavisen Aabenraa

Netto i sønderjysk by har fået ny chef - og lukker i flere uger

Ugeavisen Aabenraa

Der skulle have været grønt og frodigt, når foråret kom: Derfor er Hærvejsparken blevet forsinket et halvt år

Annonce