Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Christopher er skiftet til Lilienhoff: - Det er mit drømmejob

For Christopher Schultz Thimsen indeholder jobbet som ejendomsmægler alle de ting, han godt kan lide. At komme ud og se en masse forskelligt, tale med folk og rådgive dem. 1. marts skiftede han til Lilienhoff og skal nu sælge liebhaverboliger i det sydjyske. Foto: Mette Christine Schulz
39-årige Christopher Schultz Thimsen skiftede 1. marts fra Home til Lilienhof. Det er et drømmejob for ham, for nu kommer han rundt i hele Sydjylland og ser de perler, der er her.
Annonce

Aabenraa: Han troede, det var gas, da telefonen ringede for et par måneder siden.

Manden i den anden ende tilbød nemlig 39-årige Christopher Schultz Thimsen hans drømmejob, og det var næsten for godt til at være sandt.

Men det var rigtig nok. Manden i den anden ende af røret var Peter Milton, medejer af ejendomsmæglerfirmaet Lilienhoff, som har specialiseret sig i at sælge liebhaverboliger. I den sydlige del af Jylland var der så travlt, at man med den hidtidige bemanding i området ikke kunne følge med. De manglede en mægler mere og ville høre, om det var et job for Christopher.

- Jeg blev helt paf, for det er mit drømmejob. Her kommer jeg ud i et større område. Ud i hele Syddanmark og ser de fantastiske pletter, vi har her. Det er alle typer ejendomme, vi sælger, for liebhaveri er jo meget mere end prisen. Det er specielle ejendomme, ofte med en god beliggenhed, jagtejendomme, lystejendomme, villaer, sommerhuse, lejligheder - ja alt muligt, og det er sjovt at sælge, forklarer Christopher Schultz Thimsen, som kommer fra et job som ejendomsmægler hos Home i Aabenraa.

Både min kone og jeg er sønderjyder med stort S. Vi elsker at bo her, og vi elsker at tale "æ sproch"

Annonce

Sønderjyde med stort S

Inden da havde han været ansat hos Nybolig og EDC, men det er kun syv år siden, at han blev uddannet ejendomsmægler. I ti år var han nemlig Falckredder, men i 2012 kom ønsket om at prøve noget andet, og da han altid har interesseret sig for salg og syntes, at jura var spændende, faldt valget på uddannelsen til ejendomsmægler.

- Jeg læste første del af uddannelsen, mens jeg stadig arbejdede som Falckredder. Det kunne jeg gøre, fordi jeg havde skiftende arbejdstider, men i 2013 blev jeg ansat som trainee hos EDC i Rødekro. Jeg blev bidt af faget allerede, mens jeg læste første del af uddannelsen og har bestemt ikke fortrudt mit skifte, fortæller han.

For Christopher Schultz Thimsen indeholder jobbet som ejendomsmægler alle de ting, han godt kan lide. At komme ud og se en masse forskelligt, tale med folk og rådgive dem.

- Det giver mange spændende oplevelser at være ejendomsmægler. Du ser mange forskellige og ofte spændende ejendomme, du møder de mennesker, der bor i dem og ofte får du også fortalt deres livshistorie. At hjælpe dem med at få opfyldt deres ønsker og rådgive dem er også en del af jobbet, som jeg er specielt glad for, fortæller han.

Nu er det de mere specielle ejendomme, han skal sælge, og det har føjet endnu et aspekt til jobbet, som han elsker.

- Fordybelsen. De her ejendomme kan godt tage flere timer at vise frem, og det er fantastisk at have den tid til at gå rundt med eventuelle købere og tale om ejendommen og deres ønsker, siger han.

At drømmejobbet kunne blive til virkelighed i Sønderjylland, er han specielt glad for, for Christopher Schultz Thimsen kan ikke se sig selv bo andre steder.

- Både min kone og jeg er sønderjyder med stort S. Vi elsker at bo her, og vi elsker at tale "æ sproch". Nu får jeg også lov til at komme ud og se alle de perler, der er i vores område, og der er virkelig mange, siger han.

Annonce

Er blevet jæger

Den lokale ejendomsmægler skiftede job den 1. marts - kort tid før coronakrisen ramte Danmark. Den mærkes dog ikke på antallet af solgte boliger, men derimod på hvor mange boliger, der bliver sat til salg.

- Vi sælger lige så mange boliger, som vi gjorde på samme tidspunkt sidste år. 2019 var et fantastisk år, og det er ikke svært at sælge huse nu, som man måske skulle tro. De eneste, der tøver lige nu, er sælgerne, og det er der ingen grund til, mener han.

Flere af de ejendomme, som Lilienhoff lige nu har til salg i det sydjyske, ligger natursmukt, og netop naturen er noget, som Christopher Schultz Thimsen er kommet til at holde mere og mere af de seneste år. En ny interesse i naturen har også vundet indpas hos den 39-årige ejendomsmægler.

- Min svigerfamilie er alle jægere, og de har åbnet mine øjne for jagt. Det er en ny interesse, men én jeg er kommet til at holde meget af. Her kommer jeg ud i skoven, ser dyrene og får nogle oplevelser, og så er der sammenholdet med de andre jægere og ikke mindst jagtfrokosterne, smiler Christopher Schultz Thimsen.

Blå bog

  • Christopher Schultz Thimsen er født og opvokset i Tinglev.
  • De seneste 20 år har han boet i Aabenraa. Siden 2014 i Skovriderkvarteret sammen med sin kone Pernille og deres to piger - Sarah på otte år og Anna på fire år.
  • Pernille og Christopher er borgerlig viet, men skulle have været gift i kirken den 16. maj. Det bryllup er udsat på grund af corona.
  • Fra 2002 til 2012 arbejdede Christopher som Falckredder.
  • I 2013 blev han ansat som trainee hos EDC i Rødekro og uddannede sig til ejendomsmægler.
  • Siden har han været ansat fire år hos Nybolig og det seneste år hos Home i Aabenraa.
  • 1. marts begyndte han hos Lilienhoff.
  • Fritiden bruger han på at passe sig eget hus og være sammen med familie og venner.
  • Han prøver også at få tid til at dyrke motion med løb og fitnesscenter, og så har han taget jagttegn, hvilket han synes giver gode natur- og sociale oplevelser.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce