Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Corona gav ufrivillig pause: Nu er Flutura og Sarah klar til at arbejde sammen

Sarah Armbrust (t.v.) er begyndt som frisør i Salon Focus hos indehaver Flutura Jepsen. privatfoto
Coronakrisen gav Sarah Armbrust en ufrivillig pause. Hun skulle begynde som ny frisør hos Salon Focus i Aabenraa den 18. marts. Men så kom der en coronavirus i vejen. Nu er hun dog i gang sammen med indehaver Flutura Jepsen.
Annonce

Aabenraa: Det giver bare mere - både fagligt og personligt - hvis man har mulighed for at arbejde sammen med andre.

Det syntes Flutura Jepsen også. Hun er indehaver af Salon Focus på Skrænten i Aabenraa, og hun har "mega-travlt". Hun var derfor glad, da hun kunne ansætte Sarah Armbrust som ny kollega.

- Egentlig skulle hun være startet allerede den 18. marts, men så kom der lige en corona-krise på tværs, fortæller Flutura Jepsen.

Kunderne kunne derfor først stifte bekendtskab med den nye frisør fra mandag den 20. april, da branchen blev omfattet af regeringens genåbningsplan to uger før planlagt.

Sarah Armbrust har tidligere arbejdet 12 år hos Frisør Saksen i Rødekro, hvor hun også er udlært.

- Men min arbejdsplads lukkede i december 2019, mens jeg var på barsel, fortæller Sarah Armbrust. Hun havde ellers været med fra starten sammen med indehaver Dorthe Wolf Hansen, der dog på grund af problemer med ryggen måtte træffe den tunge beslutning om at stoppe med at arbejde og lukke salonen.

Annonce

Faglig sparring

Det varede dog ikke længe, før Sarah Armbrust havde fundet nyt job.

Hos Salon Focus er Flutura Jepsen glad for, at hun har fået en kollega.

- Vi har jo altid været to i salonen. Og det betyder bare så meget, at man kan sparre med hinanden. Derudover er det da langt mere hyggeligt, når vi er flere om det, lyder det fra Flutura Jepsen.

For udover de to frisører er der også Laura Kjeldal Matthiesen. Hun er selvstændig negle- og vippe-tekniker, som har lejet sig ind i salonens lokaler.

- Det er en god kombination, at have en negle- og vippetekniker sammen med en frisør. Det er i hvert fald oplagt at få Laura ind, for når man skal have ordnet håret, er det som regel også tid til at give neglene en omgang. Desuden giver det en fin dynamik, fordi vi altid kan lære af hinanden, mener Flutura Jepsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce