Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Corona-hjælp fra messearrangør: Det lokale erhvervsliv får en hjælpende hånd

Når der er Bolig- og Livsstilsmesse i Compass Congress Center til efteråret, får 20 lokale erhvervsdrivende mulighed for en gratis stand. Messe-arrangørerne vil på den måde hjælpe det lokale butiksliv på fode igen efter corona-krisen. arkivfoto: Søren Gylling
Lokale handlende fra udvalgte brancher kan få en gratis stand ved efterårets store Bolig- og Livsstilsmesse i Compass Congress Center i Rødekro. Formålet er at hjælpe det lokale erhvervsliv på fode igen efter corona-krisen.
Annonce

Rødekro: Coronakrisen har gjort alvorlig ondt mange steder i det lokale erhvervsliv. Butikker og restauranter har været tvangslukket. Det kan mærkes på omsætningen, hvilket har sat økonomien under pres.

Nu forsøger arrangørerne bag Rødekros i mange år velbesøgte efterårsmesse at komme det lokale erhvervsliv i møde, idet man på messen den 17.-18. oktober i Compass Congress Center, Rødekro tilbyder lokale handlende gratis deltagelse i et specielt messeområde.

Det er Ugeavisen Aabenraa, Compass Congress Center og messearrangøren af boligdage.dk, der er gået sammen om initiativet.

Tilbage efter corona

Bolig- og Livsstilsmessen Boligdage finder sted i Compass Congress Center i Rødekro den 17.-18. oktober.

Compass Congress Center, Ugeavisen Aabenraa og boligdage.dk er gået sammen om initiativet "Back to the Streets", der skal hjælpe det lokale handelsliv tilbage på fode igen efter coronakrisen.

Der er 20 gratis stande på hver ni kvadratmeter, som er forbeholdt det lokale erhervsliv. Tilbuddet gælder følgende brancher med fysisk forretning beliggende i kommunen: Tøj og beklædning, restauranter, caféer, kosmetik og velvære, frisører, delikatesse, rejser, sport, sko, optiker og guldsmede.

Arrangørerne tilstræber en så bred palette af forskellige brancher som mulig.

De 20 gratis stande fordeles efter "først-til-mølle"-princippet - henvendelse kan ske hos Compass Congress Center i Rødekro - kontakt Sanne Nielsen på 7336 4071 eller Palle Nielsen på 7336 4022.

Annonce

Mødes med kunderne igen

- Så kan detailbutikkerne, restauranterne og caféerne møde deres kunder igen på en ny og anderledes måde og skabe en fed messe til ingen penge, som så forhåbentlig genererer en masse lokal omsætning på messen samt efterfølgende ude i butikkerne, fortæller Martin Boilesen, salgs- og udstillingschef hos Compass Congress Center.

Rødekro har haft en velbesøgt Bolig- & Livsstilsmesse i mange år. Trods samtidens udfordringer bliver interessen næppe mindre i år. Snarere tværtimod.

- Der skal gang i den lokale omsætning igen. Det vil vi gerne bidrage til. Men omkostningerne til en messedeltagelse er måske ikke det første, detailhandlen vil investere i efter en svær tid, så derfor kommer vi dem slet og ret i møde, så de kan møde det store publikum med en god udstillingsstand og nogle gode messetilbud. Vi har alle år nydt god opbakning af lokale udstillere, og nu vil vi sammen med vore partnere heriblandt Ugeavisen Aabenraa give noget tilbage igen med dette initiativ. På den måde kan vi hjælpes ad og sammen få gang i det lokale erhvervs- og handelsliv igen, siger Martin Boilesen.

De lokale deltagere samles i et særligt område på messen, så man står samlet, men med hver sin stand. Området er begrænset til 20 pladser på hver ni kvadratmeter, så først-til-mølle princippet gælder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce