Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Coronakrise fik ejer til at tænke hurtigt: Look de Luxe flytter ind hos Happy Hunting

Kvinderne i de to butikker glæder sig til at arbejde sammen i den nye butik. Marlene Hansen, forrest, fra Look de Luxe flytter med op i Happy Hunting, hvor ejer Henriette Rosenberg Brandt, nummer to, og Hanne Felletoft Ehlert er faste ansigter sammen med skolepigerne Camilla og Laura, bagerst. Privatfoto
Flytningen er en tanke, som ejeren har leget med et stykke tid, men coronakrisen fik Henriette Rosenberg Brandt til at gøre det nu. Hun tror, krisen betyder mange ændringer i detailhandlen i den kommende tid.
Annonce

Aabenraa: Efter et år med én ejer og to butikker, flytter Look de Luxe og Happy Hunting nu sammen på én adresse.

På tirsdag flytter modebutikken Look de Luxe derfor fra Rådhusgade og ind hos Happy Hunting på Storetorv, og det er coronakrisen, der har fået ejer Henriette Rosenberg Brandt til at tage det endelige skridt.

- Det er en tanke, vi har leget med et stykke tid, så det er ikke en beslutning, der er blevet taget over natten. Men omstændighederne gør, at vi har taget beslutningen hurtigt, forklarer hun.

Henriette Rosenberg Brandt kan se, at detail-landskabet har ændret sig væsentligt, og i særdeleshed over den sidste måned.

- Jeg tror, vi kommer til at se mange ændringer i den kommende tid. Den her beslutning skal ruste os til fremtiden, for hvad byder den på? Vi har været nødt til at tænke over, hvordan vi ruster os bedst, forklarer hun.

Flytningen

  • Fremover hedder adressen for begge butikker Storetorv 2A.
  • Begge butikker holder lukket mandag den 27. april for at flytte sammen.
  • Alle mærkerne fra Look de Luxe flytter med op Happy Hunting, så der bliver over 50 mærker i den nye fælles butik.
  • Den nye butik åbner tirsdag den 28. april klokken 9.
  • Look de Luxe fortsætter også med sin egen webshop, ligesom Happy Hunting gør.
Annonce

Åbner på tirsdag

Selvom de to butikker har oplevet en god synergi det seneste år, tror hun, at det bedste for fremtiden er at lave én stor modebutik med over 50 mærker på god placering i byen.

- Nu kommer begge butikker til at ligge på Storetorv, hvor der er mange strøgkunder, og jeg tror, det bliver den fedeste butik. Vi er ved at modernisere den nu, så vi er klar til åbning på tirsdag den 28. april, siger hun.

Henriette Rosenberg Brandt købte sammen med sin forretningspartner Christian Friis fra Haderslev Look de Luxe den 1. maj sidste år

Den succesrige modebutik var blevet bygget op af søstrene Gitte og Birgit Tarp over 11 år, og det kom dengang som et chok for kunderne, at søstrene valgte at sælge. Men Birgit Tarp havde stigende succes med sit indretningsfirma, og Gitte Tarp, som var ansigtet i butikken på Rådhusgade, ville gerne prøve noget andet. Hun er i dag kosmetolog og linergist med egen klinik i naboejendommen hos Art of Hair.

Marlene Hansen, som er uddannet i Look de Luxe, flytter med op i den nye butik på Storetorv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce