Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Dagens tilbud: Legendarisk bistro er blevet et lejemål

Varehuschefen i Føtex i Aabenraa, Bo Wagner, kalder annoncen om udlejning af bistroen for en føler, der skal vise, om der er en efterspørgsel. Arkivfoto: Timo Battefeld
For 300.000 kroner kan man leje det centralt beliggende lokale i Aabenraa, hvor bistroen i Føtex i dag holder til.

Aabenraa: En af JydskeVestkystens læsere har kontaktet avisen, da han faldt over en særdeles interessant annonce på hjemmesiden Ejendomstorvet.dk.

- Lejemålet er beliggende i forlængelse af Føtex i Aabenraa. Anvendelsen er i dag bistro, hvorfor en fremtidig anvendelse til cafe eller restaurant vil være oplagt. Anden anvendelse til for eksempel butik eller showroom vil også være muligt.

- Lejemålet er på i alt 511 kvadratmeter, hvoraf de cirka 335 kvadratmeter i dag er bistro. De resterende kvadratmeter udgør industrikøkken med køle- og frostrum samt let lager. Der er perfekte adgangs- og parkeringsforhold lige ved lejemålet. Med en beliggenhed i hjertet af Aabenraa er man tæt på alle byens faciliteter som parkering, indkøb, uddannelse, shopping – alt ligger lige ved døren.

Annonce

- Tilknytningen til Føtex gør, at der dagligt passerer flere 1000 mennesker lige forbi lejemålet. Årlig leje 300.000 kroner, står der i annoncen.

Den legendariske bistro i Føtex, der har været en del af Aabenraa i rigtig mange år, og som rigtig mange kender, ser med andre ord ud til at være fortid, hvis det lykkes at få den udlejet til anden hånd.

En føler

Ifølge varehuschefen i Føtex i Aabenraa står bistroen dog ikke til at lukke inden for den nærmeste fremtid.

- Der er ingen konkrete planer om at lukke bistroen her og nu. Annoncen er en føler for at se, om der er en efterspørgsel. Det er en føler for at se, hvad der er af muligheder, siger Bo Wagner.

Føtex er en del af Salling Group, som er Danmarks største detailkoncern, og koncernen har givet ejendomsmægler Morten Rask Koch Dahl, der er partner og afdelingsleder hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aabenraa, opgaven med at få udlejet bistroen i Føtex.

- Jeg har fået til opgave at se, om jeg kan leje det ud som et alternativ til den bistro, der er i dag, siger Morten Rask Koch Dahl.

Ejendomsmægleren er dog bestemt ikke ked af opgaven, og han tror, det er en opgave, der kan blive løst forholdsvis hurtigt.

- Jeg tror ikke, det bliver svært at få lokalet udlejet, da det har en perfekt beliggenhed, siger Morten Rask Koch Dahl.

Tilknytningen til Føtex gør, at der dagligt passerer flere 1000 mennesker lige forbi lejemålet.

Fra annoncen

JydskeVestkysten har været i telefonisk kontakt med Salling Group, men koncernen ønsker ikke at uddybe, hvorfor den vil af med bistroen.

Salling Group

Salling Group er en dagligvarekoncern, der omfatter en række varehuse og butikskæder inden for detailhandlen - heriblandt Føtex, Netto, Bilka, Fætter BR og Salling.

Selskabet er grundlagt i 1960 af købmand Herman Salling og hed oprindeligt Jysk Supermarked A/S, men blev omdøbt til Dansk Supermarked A/S, da det indgik et joint-venture med A.P. Møller-Mærsk.  

Salling Group er i dag ejet af Salling Fondene alene.  

Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Vi bruger flere og flere penge på skønhed: Julie vil gerne være den bedste udgave af sig selv - kvinder står i kø for at få tid i hendes vippeklinik

Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Borgmester har fået corona - går glip af første byrådsmøde

Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Ejendomsmægler flytter et skridt ned ad bakken: - Det er byens bedste beliggenhed

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Aabenraa

Nyt liv i gammel præstegård: Ny ejer er i gang med den helt store overhaling

Ugeavisen Aabenraa

Aabenraa sagde farvel til en stor erhvervsmand

Ugeavisen Aabenraa

Uddrag fra Peder Meldgaards biografi: Ingen jammer fra min side. Kun tak.

Ugeavisen Aabenraa

Historisk interessante togskinner kan give problemer for kendt julehjerteby

Ugeavisen Aabenraa

Vi kan lære af Peder Meldgaards liv: Smid filtret væk og engagér dig i din by og dine medmennesker

Ugeavisen Aabenraa

Stor opbakning til byens butikker: Aabenraaerne har købt lokalt gavekort for tre millioner kroner

Ugeavisen Aabenraa

Lokal yin yoga-lærer udgiver digtsamlinger

Ugeavisen Aabenraa

Team Rynkeby lancerer deres egen øl: Skal give halvanden million kroner til Børnecancerfonden – på bare fire uger

Annonce