Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Danske triatletstjerner kommer til Aabenraa

Aabenraa Triathlon har gennem tiden haft besøg af en række af de bedste danske triatleter, og i år er ingen undtagelse. Pressebillede
De to bedst placerede danske triatleter fra Ironman VM 2019 på Hawaii, Maja Stage Nielsen og Daniel Bækkegård, stiller begge til start ved Aabenraa Triathlon.
Annonce

AABENRAA: På grund af COVID-19 byder 2020 ikke på mange stævner for triatleter – hverken internationale eller danske. Det er dog alligevel muligt at holde Aabenraa Triathlon - Danmarks ældste triathlon – da det er et af de mindre lokale stævner i Danmark. Stævnet foregår fra Sønderstrand i Aabenraa, søndag 9. august med start klokken 11.

Der svømmes i Aabenraa Fjord, og løbe- og cykleruten er på en afspærret rute.

Aabenraa Triathlon har gennem tiden haft besøg af en række af de bedste danske triatleter, og i år er ingen undtagelse.

På startlisten er blandt andre de to fuldtidsprofessionelle triatleter Maja Stage Nielsen og Daniel Bækkegård, oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse.


På startlisten er blandt andre de to fuldtidsprofessionelle triatleter Maja Stage Nielsen og Daniel Bækkegård

Pressemeddelelse


Maja Stage Nielsen startede egentlig som golfspiller og kom relativt sent ind i triathlon-sporten. Hun er født og opvokset i Esbjerg, men opholder sig en stor del af året på diverse træningslejre og til stævner rundt om i verdenen.

Blandt hendes bedste resultater er en andenplads ved Ironman Lanzarote, en andenplads Ironman South Africa og en tredjeplads Ironman Copenhagen.

Daniel Bækkegård er født i 1996. Til trods for sin unge alder har han bevist, at han er en, man skal holde øje med – både på startstregen og i mål. Han er indehaver af den tredjehurtigste tid nogensinde på Ironman 70.3-distancen. Daniel er opvokset i Ølstykke og har en baggrund som svømmer.

Blandt hans bedste resultater er en førsteplads ved Ironman Austria, en førsteplads Ironman 70.3 Lahti/Finland og en andenplads ved Ironman 70.3 Bahrain.

Ved Aabenraa Triathlon 2020 overholdes de retningslinjer, der er udmeldt fra Sundhedsstyrelsen og Triathlon Danmark.

Det medfører, at der er en lang række restriktioner, som skal overholdes, og at det derfor kun er muligt at have 100 deltagere til start.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce