Annonce
Ugeavisen Aabenraa

DNA får mere albuerum: Flytter ind i tidligere bank

Det er her mellem Wartenberg og U-Nique, at DNA flytter ind. Hvornår den nye butik åbner, ved ejeren ikke endnu. Foto: Mette Christine Schulz
Efter nogen tids søgen er det lykkedes ejeren af DNA, Steffan Koch, at finde de rigtige lokaler, så hans butik kan få mere plads.
Annonce

Aabenraa: Når kalenderen siger eftersommer, så er herretøjsforretningen DNA flyttet fra den sydlige ende af gågaden til den nordlige.

Hvornår det helt nøjagtig sker, ved ejer Steffan Koch ikke endnu.

- Efter coronakrisen er vores leverandører presset, og der er kollektioner, der bliver skubbet osv. Vi skal være ude af vores nuværende lokale den 30. august, men om vi åbner i det nye med det samme, kan vi ikke sige endnu. Der kan godt gå 14 dage ind i september, da jeg ikke vil åbne med en kun halvfyldt butik. Så er det bedre at vente, forklarer han.

Steffan Koch og DNA er selv kommet godt igennem den store krise, der ramte detailhandlen og erhvervslivet generelt, da corona lukkede Danmark ned i en periode.

- Vi brugte rigtig meget tid på de sociale medier, og det var hårdt arbejde, men det har givet os meget, og vi er ligesom mange andre blevet klogere efter coronakrisen. Kunderne har været gode til at tage imod vores tiltag under krisen og har hjulpet os med at holde skruen i vandet, og nu bliver det dejligt at kunne sige tak til dem med en ny stor butik, siger han.

Annonce

Ingen kringlede kroge

Tidspunktet for en flytning er derfor heller ikke helt optimalt, men han var allerede i gang med at lede efter et nyt lokale et stykke tid inden coronakrisen.

- Så kom den ene halvdel af den tidligere Kreditbank-bygning på tale, og det er perfekt til DNA. Vores nuværende lokale er kringlet med kroge osv., og det har været et handicap for os, fordi vi har ikke kunnet presse flere varer ind. Nu får vi et stort firkantet lyst lokale og mellem 60 og 80 kvadratmeter mere samt meget mere vægplads, forklarer Steffan Koch, som har haft DNA i Aabenraa i seks år.


Der kan godt gå 14 dage ind i september, da jeg ikke vil åbne med en kun halvfyldt butik. Så er det bedre at vente

Steffan Koch, ejer af DNA Aabenraa


Det nye lokale ligger i den tidligere Kreditbank-bygning på Ramsherred 25 mellem Wartenberg og U-Nique.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce