Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Du får avisen senere – men den bliver friskere

Bjarne Lindquist Bentsen, lokalredaktør, Aabenraa Ugeavis.
Annonce

Fra og med næste uge leder du forgæves. I hvert fald hvis du kigger efter din ugeavis i postkassen på den dag, du plejer at få den bragt. Ugeavisen udkommer nemlig senere.

Det er en ændring, firmaet FK Distribution har foretaget. FK Distribution er det firma, der bringer ugeaviserne ud til brugerne, og virksomheden har besluttet, at samtlige ugeaviser skal deles ud onsdag eller torsdag. Mod hidtil tirsdag/onsdag for nogle og torsdag/fredag for andre.

Det betyder helt konkret, at mange læsere af Aabenraa Ugeavis – hvis ikke alle – vil få avisen leveret en dag senere end hidtil.

Men det er så eneste ulempe, der er forbundet med den ændring. Reelt får du, kære læser, en friskere avis i hænderne fra og med uge 24. I hvert fald er nogle af artiklerne, historierne, du kan læse, friskere.

FORKLARINGEN ER SIMPEL: Til og med dette nummer blev ugeavisen sendt i trykken tidligt mandag. Det har i praksis betydet, at avisen skulle gøres færdig allerede fredag. Med enkelte undtagelser er artiklerne til den næste ugeavis blevet skrevet inden weekenden.

Eller mere konkret: Denne avis, du sidder med i hånden nu, fik placeret sit sidste punktum fredag eftermiddag, mens du som læser har fået den leveret tirsdag eller onsdag. Altså en leveringstid fra produktion til den var hos dig som læser på fire-fem dage.

Fra og med næste uge går der blot to-tre dage, fra sidste artikel er skrevet, til ugeavisen bliver afleveret i din postkasse eller brevsprække. Den senere udbringning betyder nemlig, at vi kan arbejde med vores artikler og i øvrigt også annoncer helt frem til mandag.

Derfor tør vi godt skrive, at avisen bliver friskere, selv om du får den leveret senere.

Vigtigt er det i øvrigt at notere: Senest torsdag kl. 21 skal ugeavisen ligge i din postkasse. Fra og med uge 24.

INDHOLDET BLIVER DER ikke ændret afgørende ved.

Vi vil stadig give vores læsere af ugeavisen et portræt af et menneske fra Aabenraa Kommune hver eneste uge, og vi vil også fortsat arbejde med det begreb, vi kalder for ugens satsning. Hvilket betyder, at der er et emne, tema eller sag, vi gør ekstra meget ud af netop den pågældende uge.

I denne er det for eksempel genåbningen af samfundet efter coronaen. Eller rettere: Mens vi venter på genåbningen af blandt andet svømmehallen, Gazzværket og meget mere.

Nu som før:

RIGTIG GOD LÆSELYST

Reelt får du, kære læser, en friskere avis i hænderne fra og med uge 24. I hvert fald er nogle af artiklerne, historierne, du kan læse, friskere.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce