Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Efter 22 år er det slut: Forpagterpar på landbohjem går på pension

Sammen med sin kone Karin har Finn Jørgensen besluttet sig for at stoppe som forpagter af Holbøl Landbohjem. Arkivfoto: Foto: Claus Thorsted
Efter 22 år som forpagtere af Holbøl Landbohjem har Karin og Finn Jørgensen besluttet sig for at stoppe og gå på pension.
Annonce

Holbøl: Siden den 1. juni 1998 har forpagterne på Holbøl Landbohjem heddet Karin og Finn Jørgensen, men nu er det slut. Ægteparret har valgt at stoppe ved udgangen af juli måned i år og gå på pension.

- Det har ikke været en let beslutning for os, fordi vi nyder at være på arbejde sammen med vores fantastiske personale. Kontakten med kunderne kommer vi også til at savne helt vildt, siger Finn Jørgensen i en pressemeddelelse.

- Det er vigtigt for mig at understrege, at det ikke er nogen uoverensstemmelser, corona eller andet negativt, der har haft indflydelse på vores beslutning. Vi føler bare, at nu er det rigtige tidspunkt kommet for os til at trække os tilbage og gå på pension, fortsætter han.

Vi forstår og respekterer deres ønske om at trappe ned og nyde deres otium.

Jens Peter Skjøth, bestyrelsesformand for Holbøl Landbohjem

Annonce

Nye skal tage over

Bestyrelsen for Holbøl Landbohjem er kede af, at Karin og Finn Jørgensen har valgt at stoppe.

- Men vi forstår og respekterer deres ønske om at trappe ned og nyde deres otium, siger Jens Peter Skjøth, der er bestyrelsesformand.

Processen med at finde en ny forpagter er allerede gået i gang, og ifølge Jens Peter Skjøth vil den nye forpagter kunne nyde godt af den goodwill, Karin og Finn Jørgensen har opbygget omkring landbohjemmet i de seneste mange år. Samtidig slår bestyrelsesformanden også på, at den nye forpagter vil kunne overtage en god og sund forretning med et rutineret og dygtigt hold ansatte samt en masse ordrer, der allerede er i bogen.

For Karin og Finn Jørgensen vil det blive en vemodig afsked.

- Vi har altid følt, at der var en helt unik og fantastisk opbakning til Holbøl Landbohjem. Vores kunder er kommet igen og igen, personalet har været som en familie for os, og samarbejdet med bestyrelsen har også været rigtig godt. Jeg kan bestemt anbefale andre at vælge samme vej som os, siger Finn Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce