Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Efter blot tre en halv måned: Slagter lukker i Rødekro

Mike Århof åbnede sin slagterforretning i Rødekro midt i juni måned i år. Arkivfoto: Jan Sternkopf
Efter flere kølenedbrud har ny slagter i Rødekro ikke haft råd til at forny varelageret.
Annonce

Rødekro: For tre en halv måned siden gik en stor drøm i opfyldelse for den 29-årige Mike Århof. Midt i juni måned kunne han nemlig åbne sin egen slagterforretning i Rødekro, men nu er det allerede slut. Rødekro Slagter er lukket.

- Jeg har haft flere kølenedbrud, der har betydet, at alt kødet skulle smides ud, og efter igen at have mistet et helt varelager for kort tid siden, har der ikke længere været penge til at købe et nyt. Derfor har jeg været tvunget til at lukke, forklarer Mike Århof.

Det har ikke været muligt for den unge slagter at låne penge i banken, så han kunne fortsætte, og hans forsikring har heller ikke kunnet redde ham ud af problemerne.

- Min forsikring har ikke dækket varelageret, og det er selvfølgelig altid let at være bagklog, siger Mike Århof, der nu håber på, at det ikke ender med en konkurs.

- Jeg satser på, at det ikke ender med en konkurs, og jeg er lige nu i gang med at forsøge at lave afbetalingsordninger med mine leverandører, siger han.

Jeg er lige nu i gang med at forsøge at lave afbetalingsordninger med mine leverandører.

Mike Århof, slagter

Annonce

Det nytter ikke at tude

Selv om en drøm er blevet knust, så tager den unge slagter situationen med en bemærkelsesværdig ro.

- Jeg kunne godt have sat mig til at tude, men det nytter jo ikke noget. Derfor tager jeg det med oprejst pande, siger Mike Århof, der også allerede ved, hvad der skal ske i fremtiden.

- Nu skal jeg ud og finde et arbejde, siger han.

Hos Rødekro Udviklingsråd er det en lettere chokeret formand, der modtager nyheden om, at byens slagter ser sig nødsaget til at lukke efter blot tre en halv måned.

- Det er jeg utrolig ked af at høre. Vi var glade for, at Mike Århof startede op, og det er min fornemmelse, at byens borgere tog godt imod ham. Jeg synes, det er utrolig synd for ham, siger Hans Clausen.

På byens vegne beklager Hans Clausen også lukningen af Rødekro Slagter.

- Jo flere specialforretninger, des bedre for en by som Rødekro, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce