Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Efter dødsbrand: Spillehal rives ned inden jul

Det var en voldsom brand, der hærgede i Padborg i slutningen af september. Privatfoto
Indehaverne af den nedbrændte spillehal i Padborg forventer, at resterne af bygningen snart vil blive fjernet.
Annonce

Padborg: Midt på formiddagen fredag den 27. september i år spærrede politiet store dele af industrikvarteret i Padborg af. En voldsom brand hærgede spillehallen på Industrivej, og den nedbrændte bygning er ikke ligefrem et kønt syn.

Nu tyder alt dog på, at resterne af spillehallen snart bliver revet ned. Det er virksomheden Euro Nor A/S, der handler med brugte lastbiler, der ejer bygningen og også bygningerne ved siden af, og her forventer man, at en egentlig nedrivning af brandtomten ikke lader vente længe på sig.

- Vi håber på, at den nedbrændte bygning kan blive revet ned inden jul. Der kører en forsikringssag lige nu, og den venter vi nu på bliver afsluttet, siger Lars Iversen, der er medindehaver af Euro Nor A/S.

Vi håber på, at den nedbrændte bygning kan blive revet ned inden jul.

Lars Iversen, Euro Nor A/S

Annonce

Planer om flytning

Euro Nor A/S holder i dag til på Hermesvej i Padborg, men for tre år siden købte virksomheden bygningerne på Industrivej, der også omfatter den nedbrændte spillehal.

- Det har været vores plan at flytte virksomheden fra Hermesvej til Industri, men den er midlertidigt sat i bero, siger Lars Iversen.

I forbindelse med slukningsarbejdet af den voldsomme brand blev der fundet et lig i spillehallen, men politiet kunne hurtigt udelukke, at der havde været tale om en forbrydelse.

- Der er ikke nogen mistanke om, at der er sket en forbrydelse, sagde kommunikationsrådgiver Helle Lundberg fra Syd- og Sønderjyllands Politi til JydskeVestkysten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce