Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Efter pres fra kunderne: Slagter holder længere åbent

Mike Århof er kommet godt i gang med sin slagterforretning i Rødekro og udvider nu åbningstiderne. Arkivfoto: Jan Sternkopf
Den nye slagter i Rødekro har besluttet sig for at udvide åbningstiderne.
Annonce

Rødekro: For halvanden måned siden begav den 28-årige Mike Århof fra Sønderborg sig ud på sit livs eventyr. Han opsagde sit job hos Slagter Nielsen i Nordborg og startede sin egen slagterforretning i Vestergade i Rødekro.

Det har han ikke fortrudt, og allerede nu har han besluttet sig for at udvide åbningstiderne. Det skyldes ikke mindst kunderne.

- Der er flere kunder, der har sagt, at jeg godt måtte have åbent nogle flere dage om ugen, og den opfordring har jeg fulgt, siger Mike Århof.

Den unge slagter havde fra begyndelsen åbent torsdag, fredag og lørdag, men nu kan borgerne i Rødekro og omegn også købe pølser og oksekød hos Rødekro Slagter om onsdagen.

- Jeg holder åbent om onsdagen fra klokken 15.30 til 18.00. Det passer med, at folk får fri fra arbejde, siger Mike Århof.

På sigt er det min forhåbning at kunne holde åbent endnu flere dage om ugen.

Mike Århof, slagter

Annonce

Ikke kun fra Rødekro

Mike Århof synes, han har fået en rigtig god start som selvstændig slagter i Rødekro.

- Det er gået rigtig fint, og der er blevet taget godt imod mig. Vi havde travlt i juni, mens det har været mere roligt i juli på grund af ferien. Men sådan har det også været hos andre slagtere, medmindre man ligger på vestkysten, hvor der er masser af turister, siger han.

Nu forventer han, at der igen bliver normale tilstande, da sommerferien snart er slut for de flestes vedkommende, og han vil da hellere ikke udelukke, at der igen vil blive justeret på åbningstiderne.

- På sigt er det min forhåbning at kunne holde åben endnu flere dage om ugen, siger Mike Århof.

Mike Århof har lejet sig ind de lokaler på Vestergade i Rødekro, der tidligere husede slagterforretningen Rødekro Pølser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce