Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Ejer af ny kaffebar gik bevidst efter udskældt adresse

Nick Franck og ægtefællen Jessica har åbnet Kaff'-Far i den nordlige ende af gågaden. foto: Jan Sternkopf
Nick Franck har sådan set allerede været klar med en ny kaffebar siden begyndelsen af corona-krisen. Nu er den åbnet - endelig - og det er helt bevidst, at den er placeret i den nordlige ende af gågaden.
Annonce

Aabenraa: Fynboerne drikker ikke kaffe. De drikker kaff'. Og når Nick Franck serverer en kaff'-tår i den nye kaffebar Kaff'-Far i den nordlige ende af gågaden, så er det fordi han er ærke-fynbo.

Siden begyndelsen af september har han serveret både te og kaffe - endda varm chokolade i de lokaler, der meget apropos før har huset Fam. Carstensens Thehandel.

- Vi har været længe undervejs. Faktisk var vi allerede klar til at åbne i foråret. Desværre kom corona så på tværs, hvilket betød, at starten trak ud. Men vi åbnede lige så snart vi kunne, fortæller den 31-årige barrista Nick Franck, der har åbnet Kaff'-Far sammen med sin ægtefælle Jessica.

Han er uddannet købmand i den sydøstlige del af Odense, men adressen blev ret hurtigt skiftet ud til fordel for Sønderjylland, bl. a. med en stilling hos Spar i Agerskov.

Annonce

Drøm om egen forretning

- Det er godt nok ti år siden, men jeg har altid haft drømmen om at være selvstændig med min egen forretning, fortæller Nick Franck, der sammen med ægtefællen og en nu syvårig datter har boet i Aabenraa de seneste fire år.


Vi har været længe undervejs. Faktisk var vi allerede klar til at åbne i foråret. desværre kom corona så på tværs.

Nick Franck, barrista og ejer af kaffebaren Kaff'-Far


Han har løbende fulgt med i debatten om den nordlige ende af gågaden. Så det er helt bevidst, at han gik efter en placering til kaffebaren i dette til tider udskældte og forsmåede kvarter.

Annonce

Spændende udvikling

- Det har i hvert fald ikke afskrækket mig - lad mig sige det sådan. For det første er der nemlig en meget interessant - og spændende udvikling i gang hér i gaden. Der gøres rigtig meget for at løfte området. Stod det til mig, måtte der gerne ske mere blandt andet med musik og events. Så det skal nok blive godt. For det andet er lejemålene til at komme i nærheden af, bemærker Nick Franck.

Hans Kaff'-Far er lidt mere end en hyggelig kaffebar. For udover at Nick Franck mestrer 15 forskellige måder at servere kaffe på, består sortimentet af kaffesorter fra stort set hele verden. Som naturligvis også indeholder leveringer fra økologiske Fairtrade-kaffefarme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce