Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Ensted Folk- Rock- og Viseforening flytter til Løjt

Musikforeningen har besluttet at gøre Løjt Kultur- og Forsamlingshus til dens primære spillested.

Ensted: Ensted Folk- Rock- og Viseforening arrangerer ca. fem til seks årlige koncerter, og har længe ønsket at finde et fast spillested, som kan rumme op mod 130-150 publikummer. Derfor har foreningen over de seneste år prøvet forskellige steder af.

Nu har man besluttet sig for at afvikle de fleste koncerter  i Løjt Kultur- og Forsamlingshus.

- Vi afprøvede forsamlingshuset som spillested i foråret, og oplevede stor lokal opbakning. Vi har også konstateret, at vores faste publikum gerne støtter op om foreningen  også selv om de måske skal transportere sig efter koncerterne. Derfor har vi taget beslutningen om at gøre Løjt til vores primære faste base, siger Carsten Christensen, bestyrelsesmedlem i foreningen, i en pressemeddelelse.

Annonce


Vi afprøvede forsamlingshuset som spillested i foråret, og oplevede stor lokal opbakning.

Carsten Christensen, bestyrelsesmedlem Ensted Folk- Rock og Viseforening


Fremadrettet vil mindst tre til fire årlige koncerter blive afviklet i Løjt. Derudover bibeholder foreningen Øster Løgum Kro som spillested med en årlig koncert. Samtidigt vil foreningen hvert år placere en koncert forskellige steder i kommunen.

Foreningen indvier det nye spillested fredag 25. september med en John Mogensen aften, hvor duoen John Mogensen Live underholder. Koncerten arrangeres i samarbejde med Aabenraa Live, og der er udsolgt af billetter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce