Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Et Hjerte for Alle får stor donation: Fond giver 25.000 kroner

I pressemeddelsen udtrykker Thomas Hansen, partner i EDC Poul Erik Bech Aabenraa, stor respekt for de frivillige, der arbejder i Et Hjerte for Alle og Julehjertebyen. De er én af grundene til, at foreningen får en donation på 25.000 kroner. Foto: André Thorup
Annonce

Aabenraa: Et Hjerte for Alle er blandt de ni foreninger, som Poul Erik Bech Fonden har valgt at støtte, og den lokale forening har derfor fået 25.000 kroner til dens arbejde med at sørge for, at alle i Aabenraa Kommune får en god jul.

Det oplyser Poul Erik Bech Fonden i en pressemeddelelse.

- Fonden støtter foreninger, som brænder for at gøre en forskel for udsatte børn, og det er Et Hjerte for Alle et rigtig godt eksempel på. Foreningen samler hvert år med Julehjertebyen alle i kommunen til en eventyrlig juleoplevelse, og samtidig gør den et vigtigt og stort stykke arbejde for at indsamle julehjælp, der kan gøre julen lidt bedre for værdigt trængende familier i Aabenraa. Det er en engageret forening, der virkelig har hjertet på rette sted, siger Thomas Hansen, partner i EDC Poul Erik Bech Aabenraa.

Den store donation glæder naturligvis borgmester Thomas Andresen (V), som er formand i Et Hjerte for Alle.

- I år er vi særligt taknemmelige for de foreninger, der vælger at støtte os, selvom vi ikke opstiller Julehjertebyen. Med den store donation fra Poul Erik Bech Fonden kan vi hjælpe ekstra mange familier til at få en dejlig jul, og det er vi glade for, for der er virkelig brug for julehjælpen i år, siger han.

Et Hjerte for Alle har i år uddelt 431.000 kroner i julehjælp til 274 familier.

Fonden

Poul Erik Bech Fonden er en almennyttig fond, som blev stiftet i 2015 i forbindelse med generationsskiftet i ejendomsmæglervirksomheden EDC Poul Erik Bech. Gennem overskuddet fra mæglervirksomheden støtter fonden frivillige foreninger, der gør en forskel for udsatte børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce