Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Få scannet din hudtype i Matas

Beauté Pacifique inviterer til gratis hudscannning hos Matas, hvor man bagefter kan få råd og vejledning om korrekt hudpleje. PR-foto
Annonce

Aabenraa: Det er ikke altid nemt at vide hvilke hudplejeprodukter, man skal bruge for at pleje huden bedst muligt. For der findes rigtig mange af slagsen, og også rigtig mange forskellige typer hud. Derfor kan man nu få en gratis hudanalyse hos Matas. Det sker 24. oktober kl. 10-16.

Det er Beauté Pacifique, der står bag den gratis hudscannning hos Matas, hvor en professionel konsulent vil scanne huden, så det er muligt at se, hvordan huden har det – og hvad den mangler.

- Der dukker hele tiden nye produkter op, der lover alt muligt, og derfor kan jeg godt forstå, hvis man som forbruger bliver forvirret. Det her er muligheden for at nulstille og finde ind til det, din hud rent faktisk har brug for. Med scanningen kan vi nemlig se hudens struktur, og den afslører, hvad den mangler, fortæller Lis Kildeberg, der er hudspecialist hos Beauté Pacifique, i en pressemeddelelse.

Tilmelding er ikke nødvendigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce