Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Rettelse: Festival er ikke udsolgt - stadig billetter at få

Duo'en Zididada med Danny Linde og Jimmy Colding er også på programmet til "Vi elsker 90'erne". foto: arkiv
At have nået målet på 5000 solgte billetter to uger før den store festival "Vi elsker 90'erne" er ikke det samme som at have udsolgt, påpeger arrangør, der nu retter blikket mod næste delmål: 6.000 solgte billetter. - Vi udvider pladsen alt efter hvor mange billetter, der bliver solgt.
Annonce

Aabenraa: At have nået målet på 5000 solgte billetter to uger før den store festival "Vi elsker 90'erne" er ikke det samme som at have udsolgt, påpeger arrangør, der de seneste dage har haft travlt med at udrede en fejl, forårsaget af en forsidehenvisning i Aabenraa Ugeavis.

"Udsolgt til Vi elsker 90'erne" stod der at læse.

- Men det er ikke rigtigt, lyder det fra Hasse Eduard fra Gazzværket, som er samarbejdspartner på den musikalske event.

- Man går og drømmer om et vist antal gæster og sætter sig så nogle delmål. De 5.000 gæster var et sådant delmål - det er nået, og så sætter man sig et nyt, hvilket nu er 6.000 gæster. Og det kan jo være, at vi kommer til at justere endnu engang. Vi udvider bare pladsen alt efter hvor mange billetter, der bliver solgt, så folk kan komme til. Eller ligge på et tæppe, hvis det er det, de ønsker, siger Hasse Eduard.

Han er således blevet kimet ned af bekymrede borgere, der troede at der ikke var flere billetter at få. Men det er der - bare bestil, lyder hans opfordring.

- Vi gearer bare op, så det passer.

Aabenraa Ugeavis beklager fejlen og de misforståelser, den har afstedkommet.

Vi elsker 90'erne

  • Vi elsker 90'erne begyndte som en haltour i 2011, hvor de to dj's Riffi Haddaoui og Dan Rachlin tog rundt på Sjælland sammen med Blå Øjne og Drömhus og lavede koncerter. I 2014 blev det udvidet til en festival med over 20 navne i Rødovre.
  • Siden er festivalen vokset til fem shows i Danmark og tre i Sverige.
  • Konceptet går ud på, at man kan komme og høre musikken fra ens ungdom i en lang fest. Der kommer mellem 20 og 30 kendte navne fra 90'erne, og de underholder kun med deres hits. Derved undgår man lange sceneskift og numre, man ikke kender.
  • En del af konceptet er også, at der bliver tilbudt buskørsel fra de byer, hvor der er købt mange billetter.
  • Koncerten foregår på Ringriderpladsen i Aabenraa lørdag den 1. juni.
  • Her kan man blandt andet høre London Beat, Right Said Fred, Cascada, Eiffel 65, Daze, N-Trance, Infernal, Snap, Vengaboys, Boyzlife, Zididada og Cut'n'Move.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce