Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Foråret bliver uden sønderjyske opvisninger

Billedet er fra DGI Forårsopvisning i Sønderborg 2020. Den eneste, der nåede at blive afholdt. De tre andre blev aflyst på grund af corona. Foto: Nicolai Wollesen

Sønderjylland: På baggrund af den nuværende corona-situation, hvor de gældende restriktioner gør, at det indendørs idrætsliv stadig er lukket ned i hele landet, anser DGI Sønderjylland det desværre ikke længere som en mulighed at afvikle sine forårsopvisninger i 2021.

- Der vil blive arbejdet på at lave nogle opvisninger udendørs senere på sæsonen, hvis situationen tillader det samtidig med muligheden for blandt andet streaming af DGI Sønderjyllands Egns- og Landsdelsholds opvisninger, siger Anne Sofie Berg, idrætskonsulent for gymnastik DGI Sønderjylland, i en pressemeddelelse.

DGI Sønderjylland vil understøtte de sønderjyske gymnastikforeninger så godt som muligt i deres lokale arbejde henover foråret.

- Gymnastikforeningerne har mistet meget af deres indendørs sæson, og vi vil hjælpe dem godt på vej, når vi nærmer os en mulig genåbning af foreningslivet, siger Anne Sofie Berg, der allerede ser frem mod foråret 2022, hvor DGI Sønderjylland og de fire sønderjyske gymnastikegne vender tilbage med deres forårsopvisninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce