Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Forårsmarked "to go" i Kliplev

Fire grå Ferguson-traktorer fra Kliplev Ferguson Klub kørte rundt i Kliplevs gader. PR foto
Annonce

Kliplev: Hvert år holder man i Kliplev den første lørdag i maj et forårsmarked, men i år har det ligesom stort set alt andet været nødvendigt at aflyse. Men alligevel syntes man ikke, at coronaen skulle vinde over fællesskabet i Kliplev.

Så i stedet måtte man være kreativ og finde på et koncept, som kunne gennemføres uden at sætte folks sundhed på spil. Så lørdag morgen kørte en mindre karavane af fire grå Ferguson-traktorer fra Kliplev Ferguson Klub afsted, læsset med det rullende plantemarked, fadøl og grillpølser, hjemmebag, håndsprit, engangshandsker og masser af godt humør afsted ud i Kliplevs gader. Med kort varsel havde man varslet programmet på Facebook, så folk kunne mødes med karavanen hjemme i egne indkørsler på en i forvejen fastlagt rute.

I stedet for den planlagte timedrift tog første omgang i byen godt syv timer, og inden man nåede helt rundt måtte man melde alt udsolgt for planter, pølser og fadøl, selvom de flittige ekspedienter på turen flittigt fyldte depoterne op igen og igen.

Hele overskuddet ved salget fra take-away vognene gik til Kræftens Bekæmpelse i minde om Kliplev-borger, Hans Werner Christensen, der for nylig tabte kampen til kræften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce