Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Forstærkning: SønderjyskE henter målmand med ligaerfaring

Stine Broløs har fået sin håndboldopdragelse i Randers HK, men har været omkring Skanderborg Håndbold og Bjerringbro FH, inden hun i 2017 vendte tilbage til barndomsklubben. PR-foto 
Den 22-årige målmand Stine Broløs tørner lige nu ud for Randers HK i kvindernes håndboldliga, men fra sommer er hun SønderjyskE-spiller.
Annonce

Aabenraa: Selv om SønderjyskE's håndboldkvinder stadig er i fuld gang med denne sæson, så har cheftræner og sportschef Peter Nielsen også næste sæson i tankerne.

Og nu kan klubben præsentere det første nyindkøb. Det er Stine Broløs, der har skrevet kontrakt for de kommende to år. Den 22-årige målmand kommer fra ligaklubben Randers HK.

Peter Nielsen fortæller i en pressemeddelelse, at han er stolt over, at det er lykkedes at hente en ligaspiller til klubben.

- Vi har haft nogle gode samtaler med Stine, hvor vi er blevet bekræftet i, at hun tror på vores projekt med damehåndbolden i SønderjyskE og Aabenraa. Jeg glæder mig over, at vi kan flytte en spiller fra ligaen til Aabenraa, og vi får en spiller, som med sine egne ambitioner passer perfekt ind i truppen. Vi er sikre på, at hun bliver en stor succes både på og uden for banen, siger cheftræneren, der fremhæver, at den nye målmand har masser af ligaerfaring:

- Og hun ved, hvad det kræver til træning og kamp. Hun kommer til at danne en stærk duo med Alberte Stenderup, som har stået aldeles fremragende i nuværende sæson.

Tilgangen af Stine Broløs betyder, at der efter denne sæson skal siges farvel og tak til Johanne Gravgaard.

- Johanne Gravgaard har været igennem en god og stabil udvikling, siden hun kom til i forrige sæson, men hun skal ud og have noget mere spilletid i en anden klub for at forsætte sin udvikling, siger Peter Nielsen.


Klubbens setup, træningsmiljø og ambitioner tiltaler mig rigtig meget, og jeg glæder mig rigtig meget til at møde holdet, fansene samt alle andre i og omkring klubben.

Stine Broløs, kommende SønderjyskE-spiller
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce