Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Frisører fejrer jubilæum under nedlukning: Det er hårdt at savne hverdagen

Nadia Gaardsvig Buchard, til ventre, og Christina Thiim Hasselager, til højre, kunne mandag den 1. februar fejre, at deres hjertebarn Salon Capelli fyldte ti år. I dag er de fire i salonen, da assistenten Lisa Jacobsen og eleven Line Lassen også er at finde i salonen på Rådhusgade i Aabenraa. Privatfoto
Annonce

Aabenraa: Mandag den 1. februar var det 10 år siden, at Christina Thiim Hasselager og Nadia Gaardsvig Buchard efter kun et halvt år som veninder sprang ud som selvstændige i Salon Capelli.

Jubilæet blev dog ikke fejret, som de to frisører havde ønsket og set frem til. Salonen er nemlig lukket ned på grund af den anden bølge af coronapandemien, og derfor måtte de fejre jubilæet derhjemme.

- Det er svært ikke at kunne fejre noget, som vi er så stolte af. Capelli er vores hjertebarn, og 10 år er gået lynhurtigt. Vi har en fantastisk salon med et dejligt team, og vores hverdag er normalt fyldt med kreativitet, snak og go stemning. Det er så hårdt ikke at have den hverdag lige nu.  Samtidig ser vi begge også positivt på det. Vi har trofaste kunder at vende tilbage til, når vi må åbne igen, og så nyder vi tiden med vores børn. Vi har begge arbejdet meget i de sidste 10 år og har ikke holdt lange barsler, så vi kan indhente lidt af det forsømte, fortæller Christina Thiim Hasselager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce