Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Gallafesten reddet: Landbohjem sprang til

Anders Ugilt Thomsen og hans gallapartner, Winnie Andersen, var som de øvrige afgangselever fra HTX hoppet i det pæne tøj til festen på Holbøl Landbohjem. Privatfoto
Blot otte dage før 3.g-eleverne fra HTX Aabenraa skulle have holdt gallafest, blev den aflyst. Heldigvis blev den i sidste øjeblik reddet af Holbøl Landbohjem.

Aabenraa: Eleverne i 3.g fra det tekniske gymnasium i Aabenraa var tæt på at måtte skyde en hvid pil efter den gallafest, de havde set frem til.

Blot otte dage før den planlagte fest skulle holdes, blev den nemlig aflyst på grund af nye coronaretningslinjer for årgangsfester. Gallafesten skulle have været afholdt på skolen efter alle restriktioner med coronapas, mundbind, håndsprit og ingen udefrakommende partnere. Der skulle ikke engang danses lancier, ligesom buffeten var skiftet ud med tallerkenserveringer for at undgå fælles berøringsflader.

Det resulterede i 43 skuffede 3.g-elever.

Annonce

Men heldigvis var der et par elever, der ikke gav op, fortæller årgangen i et lille skriv til pressen:

- Da HTX er en mindre skole og derfor kun har 43 3.g-elever, udelukkede det os ikke fra at holde gallafesten på en restaurant. Med så kort varsel kan det være svært at finde noget, men heldigvis havde Ole Søndergaard og resten af Holbøl Landbohjem mulighed for at hjælpe os.

35 af de 43 elever kunne derfor fredag hoppe i det flotte gallatøj og få deres velfortjente afgangsfest.

- Vi er selvfølgelig kede af, at der var nogle elever, der ikke kunne deltage, men det var, hvad vi forventede med så kort tids varsel. Vi endte med at have en helt fantastisk aften. Der var bare styr på tingene, fortæller Pernille Jørgensen, formand for gallaudvalget på HTX Aabenraa.

Stemningsbillede fra det ene bord. Privatfoto


Vi endte med at have en helt fantastisk aften. Der var bare styr på tingene.

Pernille Jørgensen, formand for gallaudvalget
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Aabenraa

Flere hundrede bød dronningen velkommen med klapsalver: Thea, Esther og Aviaaja kom helt tæt på dronningen

Ugeavisen Aabenraa

Borgmester vil ikke kede dronningen med historiske detaljer: Hun skal høre, hvordan det er at være sønderjyde med stort S

Annonce