Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Gazzværkets ejer efter genåbning: - Nu kan jeg se idéen i klokken 23-reglen

Gazzværket genåbnede i lørdags, og her var dansegulvet erstattet af siddende gæster. Privatfoto
Gazzværket genåbnede i lørdags efter et halvt års nedlukning. Ejeren lærte en masse, som han nu skal reflektere over. Og så skal gæsterne vænnes til at gå i byen på en ny måde.

Aabenraa: Der kom gang i Aabenraa's natteliv igen i weekenden, da Gazzværket genåbnede efter halvt års corona-nedlukning.

Hvor der før blev danset og festet til høj musik på stedet, var der i stedet en hyggelig stemning, da alle gæster skulle sidde ved det samme bord hele aftenen.

- Det var en god start. Det var ikke et imponerende fremmøde, for der var lige under 100 gæster, men det fungerede okay. Der blev raflet og hygget, og jeg er godt tilfreds, for der var en god stemning, fortæller Gazzværkets ejer, Hasse Eduard.

Annonce

Gæsterne skulle booke bord inden ankomst, og reglerne siger, at de ikke må komme ind efter klokken 23. En regel, som Hasse Eduard nu godt kan se meningen i efter, den er blevet prøvet af i praksis.

- Den gav ikke mening for mig før, men i bagklogskabens lys kan jeg godt se idéen i den. Det er en måde at vænne folk til at gå tidligt i byen og tidligt hjem, og vi bliver starten af byturen i stedet for det sidste stop. Det kunne vi også mærke på gæsterne, for de var ikke så fulde, som de plejer at være, og de købte også mere i baren end de plejer, så nu kan jeg godt se, at det hænger sammen, fortæller han.

Gæsterne skal lære de nye regler

Nu går han sammen med personalet i tankeboks og reflekterer over lørdagens erfaringer, så det kan blive endnu bedre i den kommende weekend.

- Jeg kan mærke, at mine gæster lige skal vænne til, at de skal være her inden klokken 23, og de skal huske at reservere bord. Jeg kan også se, at vi skal have en dj til at skabe noget stemning, for det fungerer ikke uden. Vi bliver aldrig en pub, men er et sted, hvor man forventer, at der er en bestemt stemning, og det er en af de ting, vi skal have reflekteret over. Og så skal vi have lært vores kunder, at de skal huske at reservere bord og komme før klokken 23. Der går lidt tid, inden vi og gæsterne rammer den helt, siger Hasse Eduard.

Politiet var også forbi for at sikre sig, at genåbningen foregik efter reglerne, men der var ingen problemer. Hasse Eduard havde været i kontakt med dem ugen op til genåbningen for at sikre sig, at han gjorde det på den rigtige måde.


Den gav ikke mening for mig før, men i bagklogskabens lys kan jeg godt se idéen i den. Det er en måde at vænne folk til at gå tidligt i byen og tidligt hjem, og vi bliver starten af byturen i stedet for det sidste stop.

Hasse Eduard


Gazzværket åbner igen på torsdag i loungen, og fredag og lørdag er hele stedet åbent fra klokken 20 til 02.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce