Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Her er døren lukket trods genåbning: Flying Tiger har sagt farvel til Aabenraa

Flying Tiger har lukket deres butik på gågaden i Aabenraa, selvom det var planen først at lukke i midten af marts. Foto: Mette Christine Schulz
Den populære butik afviser dog ikke at vende tilbage til Aabenraa, hvis det rigtige lejemål dukker op.

Aabenraa: Et lejemål på gågaden i Aabenraa er blevet tømt under nedlukningen og genåbnede derfor ikke mandag sammen med de andre butikker.

Det er kæden Flying Tiger, som trods udmeldingen om først at lukke i midten af marts, nu har tømt lokalerne skråt over for H&M og dermed har sagt farvel til Aabenraa.

- Corona-nedlukningen har betydet, at vi måtte ændre på vores planer i forhold til at lukke butikken ned og sige farvel til kunderne. Da corona-nedlukningen mellem jul og nytår blev en realitet, besluttede vi at klargøre butikken til fraflytning allerede dér, oplyser Rass Skov, som er landechef for Flying Tiger i Danmark i en mail.

Det var i august sidste år, at Flying Tiger offentliggjorde, at Aabenraa var med på listen over de 13 danske butikker, som kæden har valgt at lukke, da de ikke er lønsomme.

Nu siger landechefen dog, at kæden ikke vil afvise at vende tilbage til Aabenraa, hvis det rigtige lejemål dukker op.

- Vi har været meget glade for årene i Aabenraa og er meget interesseret i at blive i byen, hvis der skulle blive mulighed for et nyt, velbeliggende lejemål, der matcher vores profil, skriver Rass Skov i mailen.


Vi har været meget glade for årene i Aabenraa og er meget interesseret i at blive i byen.

Rass Skov
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce