Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Hjertestarter i Kirsebærhaven er nu tilgængelig døgnet rundt

ÆldreSagens lokalafdeling, ParcelSyd, Bolig Syd og brugerrådet for Kirsebærhavens Aktivitetscenter er gået sammen om at anskaffe en hjertestarter, der hænger udendørs ved aktivitetscenteret. Hér er det lokalformand for ÆldreSagen Irene Møller Rasmussen, Svend Jensen fra BoligSyd, Gert Vonsild fra ÆldreSagen, driftsleder for Kirsebærhavens Aktivitetscenter Joanna Wolf og Sønnick Andresen fra brugerrådet. foto: Jan Sternkopf
Fire parter er gået sammen om at bekoste en hjertestarter til Kirsebærhavens Aktivitetscenter. Den er hængt op, så den er tilgængelig alle døgnets timer.
Annonce

Aabenraa: Det giver god mening at have en hjertestarter i Kirsebærhavens Aktivitetscenter. For allerede i to tilfælde har der været brug for den, der er sat op inde i aktivitetscenteret.

- Der er dog det problem, at det er en ældre model - og så er den kun tilgængelig, når centeret er åbent, fortæller næstformand for ÆldreSagens lokalafdeling Gert Vonsild.

Lokalafdelingen er del af det firkløver, der nu gør det muligt at opsætte en nyere hjertestarter i aktivitetscenterets overdækkede indgang mod gårdspladsen - altså udendørs.

- Vi håber naturligvis ikke, at der bliver brug for det. Men hvis der gør, så er hjertestarteren til rådighed og tilgængelig på alle tidspunkter - døgnet rundt, lyder det fra Gert Vonsild.

Udover ÆldreSagens lokalafdeling er det Bolig Syd og ParcelSyd samt aktivitetscentrets brugerråd, der har gjort det muligt at anskaffe og vedligeholde hjertestarteren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce