Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Hundeklipper udvider med skønhedssalon: - Det giver mig livsglæde at gøre hunde og kvinder flotte

Hundeklipperen Maj Guldmaj kan ikke kun klippe hunde, men er også uddannet frisør. Da hendes samarbejdspartner blev syg og lukkede den frisørsalon, som lå sammen med Majs hundesalon, valgte hun at udvide med en skønhedssalon i nabolokalet. Foto: Timo Battefeld
Den 47-årige hundeklipper Maj Guldmaj har kastet sig ud i en ny udfordring. Hun har overtaget nabolokalet og udvidet med en skønhedssalon, hvor der både er frisør, negletekniker og mulighed for at få hår- og vippeextensions. Det er ikke en ukendt verden, da hun også er uddannet frisør.
Annonce

Aabenraa: Hvad gør man, når ens samarbejdspartner bliver syg, og idéen om en fælles salon forsvinder fra den ene dag til anden?

For 47-årige Maj Guldmaj var det en anderledes idé, der blev til virkelighed, da hun i august åbnede en kombisalon med klip af både hunde og mennesker sammen med Tommy Karsai i Rugkobbelkrydset.

De syntes, det kunne være en sjov og anderledes idé at tilbyde klip til både hunde og mennesker i samme bygning, men der gik ikke mange måneder, så blev Tommy Karsai syg, og så stod Maj Guldmaj med en ny udfordring.

- Jeg er et energifyldt menneske, som har svært ved at sidde stille, og derfor valgte jeg at overtage nabolokalet og lave en salon med frisør, negletekniker, hår- og vippeextensions og samtidig også få spraytan og en tatovør ind i bygningen. Jeg er også uddannet frisør og har diplom i hår- og vippeextensions, og er man først inde i den der skønhedsverden, så kommer interessen for alt det andet indenfor skønhed af sig selv. Det giver mig livsglæde at gøre både hunde og kvinder flotte, og jeg kunne se et potentiale i at tage de andre tilbud ind også, forklarer Maj Guldmaj, som nu ejer både De Kærlige Hundeklippere og De Kærlige Behandlere.

Det er her i krydset ved Rugkobbel og Tøndervej, at Maj Guldmajs to saloner ligger side om side. Foto: Timo Battefeld
Annonce

Klipper hjemløse og deres hunde gratis

Tatovering og fjernelse af tatoveringer lader hun en tatovør om. Han lejer sig ind i lokalet bag hundesalonen og får sin egen indgang, mens en negletekniker og en frisør holder til i den nye salon. Maj Guldmaj skifter mellem hundesalonen og skønhedssalonen alt efter, hvor kunderne er.

- Hundesalonen kører rigtig godt. Det er hårdt arbejde, men jeg kan lide det. Det handler også om tillid ligesom frisørarbejde gør. Jeg har nu valgt at satse på det her og har solgt mine andre to hundesaloner i Guderup og i Kolding, da afstanden blev for lang, fortæller Maj Guldmaj, som også privat bor i Aabenraa.

Hun har også haft tre hundesaloner i København, inden hun flyttede til Sønderjylland, og her valgte hun flere gange at tilbyde gratis klipning til hjemløse og deres hunde. Det samme gør hun fra den 8. juni og en uge frem i salonerne i Aabenraa.

- Oven på alt det her med coronavirussen er det for mig en måde at vise omsorg på. Jeg samarbejder med kommunerne, Blå Kors og andre organisationer om at få budskabet ud til de hjemløse, og de må komme fra hele Danmark. Jeg forventer, at der skal sættes stole op ude foran butikken til dem, der står i kø, smiler Maj Guldmaj.

De hjemløse skal bestille tid til klipningen.

Blikfanget med at klippe hundene i vinduet er også overført til skønhedssalonen, hvor negleteknikeren sidder i vinduet og laver negle. Idéen fik Maj Guldmaj i København, og her blev det en succes, så da hun åbnede salon i Aabenraa, valgte hun at gøre det samme. Her er det også blevet et blikfang, hvor forbipasserende stopper op og kigger. Foto: Timo Battefeld
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce