Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Ikke noget at grine af: Aabenraa Revy udsættes til næste år

Aabenraa Revy flytter årets forestillinger til næste år på grund af smittefaren med coronavirus. foto: Jørgen Haaning
Aabenraa Revy passer på sit publikum og aflyser årets forestillinger, der ellers var udsolgt. Billetterne overføres dog til næste år.
Annonce

Aabenraa: Den igangværende corona-epidemi er bestemt ikke noget at grine ad. Holdet bag Aabenraa Revy har derfor aflyst årets forestillinger for dermed tage hensyn til publikums sikkerhed og sundhed.

- Vi er bevidste om, at vores publikum i stor grad er i højrisiko-gruppen i den smittesituation, vi er i, og vi ser os derfor nødsaget til at handle så ansvarligt som muligt, fortæller Christian Kühler fra Aabenraa Revy.

Forestillingerne er som sådan ikke aflyst, de flytes bare til næste år, påpeger han.

- Vi udsætter den til næste år. Og så kommer vi nok ikke udenom at der også ryger en sketch med om coronavirus til den tid. Vi havde faktisk forberedt lidt om emnet til dette års revy, men da situationen tog den drejning, den tog, tænkte vi at det ville være det mest ansvarlige at udsætte revyen af hensyn til den målgruppe, vi har. Det er jo også dem, der er i risikogruppen for at få det rigtig dårligt af det hér ved at blive ramt af virus, lyder det fra Christian Kühler.

Årets syv forestillinger var ellers totalt udsolgt.

- Det er gået så hurtigt i år – det har været helt overvældende. Vi havde slet ikke nået at annoncere forud. Vi havde sendt rundt til alle dem, der plejer at købe billetter. Og det har simpelthen været overvældende, så mange der købte billetter med det samme. Så i løbet af en måned havde vi udsolgt, fortæller Christian Kühler.

Meddelelsen om udsættelsen blev sendt ud til publikum i lørdags via mail. De får den også med posten.

- Men vi har kun fået positive tilbagemeldinger. Folk har fuld forståelse for. De er glade for at vi tager ansvar – og så har de noget at glæde sig til næste år.

Christian Kühler noterer sig, at andre revyer også lukker ned.

- Sådan er spillets regler lige nu – man vil hellere være på den sikre side. Vi overvejede, om vi skulle vente 14 dage for at se, hvordan situationen så ud til den tid. Men vil det overhovedet være ansvarlig? Vi kan lige så godt melde ud i god tid, at det er sådan, det er - så har folk noget at forholde sig til.

Revy udsættes til 2021

Alle forestillinger rykkes til 2021, men spilles så en uge før. Det vil sige at Aabenraa Revy kan opleves fra torsdag, 8. april, til lørdag, 10. april, - igen fredag, 16. april, og lørdag, 17. april, samt ugen efter fredag, 23. april, og lørdag, 24. april.

Aabenraa Revy henviser til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a", hvor køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten, eftersom arrangøren forbeholder sig ret til at erstatte billetten med et tilsvarende arrangement. Ændringer i repertoire, dato, delvis gennemførelse af et arrangement sidestilles ikke med en aflysning, hvorfor pengene herfor som udgangspunkt ikke refunderes.

Hvis man har spørgsmål vedrørende udsættelsen, kan man kontakte revyen på billet@aabenraarevyen.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce