Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Jan blev belønnet for sit flittige fremmøde på cykelhold

Jan Nielsen har undervejs smidt 15 kilo og er gået et par buksestørrelser ned. Pressebillede
Motion behøver nødvendigvis ikke handle om et gigantisk vægttab. Sådan siger Jan Nielsen, der er blandt de flittigste deltagere på Dania Bikes’ Nybegynder og XXL cykelhold. Han lægger i stedet vægt på det sociale og de helbredsmæssige fordele.
Annonce

Rødekro:  For godt og vel 40 lørdage siden, mødte Jan Jensen op til sin første tur med det lokale cykelhold Nybegynder og XXL med udgangspunkt i cykelforretningen Dania Bikes på Brunde Vest i Rødekro.

Og siden han mødte op for første gang, er det gået stærkt. Hver lørdag siden, har han været med, når en større flok af nybegyndere og lidt mere rutinerede cykelryttere, er hoppet i sadlen og taget en tur på landevejen eller i skoven i samlet trop.

Det har ifølge en presssemeddelelse fra det lokale cykelhold givet masser af motivation for Jan Nielsen, der undervejs i forløbet har smidt 15 kilo og er gået et par buksestørrelser ned.

For Jan Nielsen, er vægttabet på 15 kilo dog bare en bonus. For ham, er det sociale fællesskab på Nybegynder og XXL-holdet det vigtigste. Og det er det, der giver ham lysten og motivationen til at møde op lørdag efter lørdag, selvom vejret ikke nødvendigvis altid viser sig fra sin bedste side.

- Det er socialt fællesskab og hygge, der er drivkraften, fortæller Jan Jensen.


Det er socialt fællesskab og hygge, der er drivkraften

Jan Jensen, Deltager ved Nybegynder og XXL-holdet


Bag Nybegynder & XXL cykelholdet, står Esben Lorenzen, der til dagligt er indehaver af Dania Bikes. Cykelforretningen, der hver lørdag danner udgangspunkt for holdets cykelture.

For Esben Lorenzen, er det vigtigt, at holdets deltagere bliver belønnet, når de gør noget ekstraordinært.

- Normalt belønnes vores deltagere med et gavekort, hvis de møder op 40 gange indenfor et år. Men Jan valgte at møde op hver lørdag, 40 uger i træk. Det er sejt og ekstraordinært. Og det vil vi naturligvis gerne belønne, fortæller Esben Lorenzen.

Jan Nielsen er ikke den eneste flittige deltager på XXL og Nybegynder cykelholdet. Faktisk er der en god portion mænd og kvinder, med hver sin baggrund, der flittigt møder op til holdets cykeltræning lørdag efter lørdag.

Nybegynder og XXL-cykelholdet starter hver lørdag klokken 14.30 fra Dania Bikes på Brunde Vest 9 i Rødekro. Træningen foregår på mountainbike eller crosscykel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce