Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Kendt ansigt overtager Look de Luxe: Vi ændrer ikke dens dna

Henriette Rosenberg Brandt, til venstre, har sammen med sin forretningspartner købt Look de Luxe af Gitte Tarp. Hun fortsætter dog i butikken i en overgangsperiode, da Henriette Rosenberg Brandt fortsætter sin daglige gang i sin butik Happy Hunting på Storetorv. Foto: Claus Thorsted
Det er Henriette Rosenberg Brandt og Christian Friis fra Happy Hunting, som har købt Look de Luxe. Der bliver ikke ændret på de to butikkers forskellige profiler, lover de nye ejere.
Annonce

Aabenraa: Det bliver et lokalt kendt ansigt, som bliver den nye ejer af Look de Luxe.

Henriette Rosenberg Brandt fra Happy Hunting har sammen med sin forretningspartner Christian Friis fra Haderslev købt modebutikken på Rådhusgade, som de overtager den 1. maj.

- Det bliver mega spændende. Vi brænder begge så meget for at drive butik, og vi elsker det, og derfor var det også ret hurtigt efter, at Look de Luxe blev sat til salg, at vi blev enige om, at det kunne være et interessant køb for os, fortæller Henriette Rosenberg Brandt.

Det, der tændte de to forretningspartnere var, at Look de Luxe har en helt anden profil end Happy Hunting. Og det kunne Henriette Rosenberg Brandt og Christian Friis se potentiale i.

- Vi går højt op i at videreføre den dna, der er i Look de Luxe. Der skal ikke være noget Happy Hunting her i butikken. For os er Look de Luxe en fed butik, som har mange førende og attraktive brands, og det er vigtigt, at de bliver i byen. Det er vigtigt for Aabenraa som handelsby og dermed også vigtigt for Happy Hunting, at Look de Luxe og de brands bliver i byen. For vi ville heller ikke være her, hvis ikke de andre butikker var her i byen. Derfor skal de to butikker heller ikke ligne hinanden, siger Henriette Rosenberg Brandt.

Henriette Rosenberg Brandt

  • 41 år, født og opvokset i Aabenraa.
  • Er uddannet social- og sundhedsassistent og har arbejdet mange år i psykiatrien.
  • I 2003 overtog hun sammen med sin daværende mand Café Bonnich, som de drev indtil 2007.
  • Nogle år senere åbnede hun tøjbutikken Alberte på gågaden, og den ejede hun sammen med Christina indtil foråret 2015, hvor de solgte den til Betina Rokkjær fra Vamdrup, da Henriette og Christina ikke længere var enige om fremtiden for butikken.
  • Siden arbejdede hun nogle år som teamleder i træning og forebyggelse på Aabenraa Kommune, inden hun i 2017 vendte tilbage til modebranchen, da hun blev ansat hos tøjforretningen Nielsens i Sønderborg.
  • I september 2017 åbnede hun sin egen modebutik Happy Hunting på Storetorv i Aabenraa. Der var i forvejen en Happy Hunting i Haderslev, som Christian Friis senere køber af Karina Dunkjær.
  • Christian Friis og Henriette Rosenberg Brandt fortsætter partnerskabet omkring Happy Hunting og udvider det nu med købet af Look de Luxe.

Annonce

De har styr på tingene

Netop de to's professionalisme og engagement gør, at søstrene Tarp har lyst til at sælge deres lille livsværk til dem. For de har talt med en del interesserede købere, siden salgsplanerne blev offentliggjort i januar, og flere var ikke helt klar over, hvad det indebærer at drive en modebutik i dag.

- Det er en servicebutik, man køber, og derfor kan man ikke gå hjem klokken 17.30 og holde fri. For der er Facebook og Instagram, og det er der, folk spørger om ting i dag. Det har for os handlet om at sælge til de rigtige, og vi har ikke lagt skjul på i den her proces, hvad det kræver at drive en butik som Look de Luxe. Det handler om service og oplevelser, siger Gitte Tarp.

Hun og søsteren Birgit Tarp er derfor lettede over, at salget nu er gennemført, og at Look de Luxe er blevet solgt til det bedste set-up.

- De har styr på tingene, er professionelle og forstår den her branche og at have en lille butik som denne. Det er det, der skal til. Derfor er vi også rigtig glade for salget, pointerer Gitte Tarp.

Hun bliver i Look de Luxe i en overgangsperiode efter den 1. maj, indtil den rette person er fundet til at overtage. Henriette Rosenberg Brandt fortsætter nemlig sin daglige gang i Happy Hunting på Storetorv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce