Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Klæd dig ud og løb med: Pigekor klar med coronasikkert fastelavnsløb

Sct. Jørgen Kirkes pigekor har tænkt kreativt i en tid, hvor de ikke må mødes for at synge. De har udtænkt et coronasikkert fastelavnsløb. Foto: Timo Battefeld

Aabenraa: For pigerne i Skt. Jørgen Kirkes pigekor er det som for alle andre teenagere i øjeblikket: Kedeligt.

Pigerne har derfor været kreative og har arrangeret et coronasikkert alternativ til en fastelavnsgudstjeneste. Nemlig et fastelavnsløb rundt om kirken.

Det sker på fastelavnssøndag på søndag den 14 februar fra kl. 12-16.

- Da vi i pigekoret ikke må komme på arbejde i kirken og synge, som vi normalt gør, har vi forsøgt at tænke kreativt ift. hvordan vi kan gøre fastelavnen til en fest trods de mange restriktioner, som vi alle er påvirkede af. Derfor har vi sammen udviklet et fastelavnsløb, som giver mulighed for lidt hygge og udklædning på en anderledes måde. Desuden sluttes løbet naturligvis af med en fastelavnsbolle for alle børn og barnlige sjæle. Fastelavnsløbet er egnet til børn, men hele familien må samles og deltage i festlighederne. Løbet vil starte og ende ved kirken, og ruten vil være omkring to kilometer lang, skriver pigerne i en pressemeddelelse, hvor de også skriver, at alle forholdsregler bliver overholdt.

Man skal have sin mobiltelefon, og så vil der på app'en Woop dukke spørgsmål op på forskellige destinationer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce