Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Knap en million kroner ligger i skuffen: Gavekort skal bruges for at hjælpe butikkerne

Der ligger for en knap en million kroner i gavekort til butikkerne i Aabenraa Kommune ude hos kunder, og Shop i City Aabenraa opfordrer til at få dem brugt, da der er brug for enhver krone i de lokale butikker efter nedlukningen. Foto: Mette Christine Schulz
Shop i City Aabenraa opfordrer til, at folk får brugt de kommunegavekort, der ligger i skuffen. Knap en million kroner ligger og venter på at blive brugt, og butikkerne har brug for pengene efter en lang nedlukning.

Aabenraa: Måske har du glemt det, men fik du ikke et gavekort til butikkerne i Aabenraa Kommune i julegave?

Det er lang tid siden, at det var juleaften, og siden har vi ikke kunnet bruge de kommunegavekort, som vi fik i julegave på grund af nedlukningen. Det kan vi nu, og Shop i City Aabenraa opfordrer til at få brugt gavekortene, for der ligger mange penge gemt i folks skuffer.

- Vi har knap en million kroner ude i gavekort, og det vil betyde meget for de lokale butikker, at de penge kommer ud og arbejder. Der er et stort behov for hver en krone i vores lokale forretninger i Aabenraa, Rødekro, Padborg og Tinglev, sige citychef Dorthe Hilbig.

Hun kalder de mange penge, der ligger ude i gavekort, for en usynlig opsparing. Ment på den måde, at folk ikke skal bruge penge fra deres konto for at støtte det lokale handelsliv.

- Jeg ved godt, at mange lige nu har lyst til at bruge deres penge i byggemarkeder med mere, men de her gavekort-penge ligger der jo. De kan komme ud i butikkerne, uden at folk mærker det, siger hun.

Annonce

Fælles indsats sikrer butikker i fremtiden

Isoleret set kan det enkelte gavekort ikke flytte det store, men sammen kan alle være med til at gøre en forskel for, at butikkerne er der på den lange bane.

- Det er den fælles indsats, som igen skal skabe handel, og den handel har butikkerne virkelig brug for. Der er gavekort for flere hundrede millioner, som venter på at blive brugt rundt i de danske butikker og centre. Og det er klart, at jo mere vi køber for i butikkerne, desto mere støtter vi – især ved køb på mere end gavekortets beløb. Det er altså den fælles indsats, som skal sikre de lokale butikker rundt i byerne i fremtiden, siger Benny Jensen, kundechef hos Sparxpres, som står bag blandt andet kommunegavekortet i Aabenraa Kommune.

Hvis du har fundet et gavekort i skuffen, men er i tvivl om beløbet, kan du tjekke saldoen på shopicityaabenraa.dk.


Jeg ved godt, at mange lige nu har lyst til at bruge deres penge i byggemarkeder med mere, men de her gavekort-penge ligger der jo. De kan komme ud i butikkerne, uden at folk mærker det.

Dorthe Hilbig


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce