Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Kommunen forlænger høringsfrist om Krusmølle

Krusmølle har både konkrete ønsker om udvidelse og drømme om fremtiden. Arkivfoto: Timo Battefeld
Bekymrede beboere på Strandgade ved Krusmølle får nu ekstra tid til at afgive høringssvar i sag om ny lokalplan i området.
Annonce

Strandgade: Beboerne på Strandgade mellem Varnæs og Hostrupskov får nu mere tid at løbe på.

Lige nu er en ny lokalplan, som skal give Krusmølle mulighed for at udvide på forskellige måder, i høring. Egentlig var fristen sat til den 3. juli, men den er nu skubbet til den 1. september.

Det skyldes, at beboerne, der er betænkelige ved den nuværende og fremtidige trafikale situation i området, skal have yderligere tid til at kvalificere deres høringssvar, oplyser Erik Uldall Hansen (S), næstformand i vækstudvalget for land og by.

- Det har de selv ytret ønske om, og det, synes vi, er fint, siger han.

Langt frem i tiden

Den nye lokalplan for området omkring Krusmølle tager højde for stedets udvikling mange år frem i tiden. Aktuelt er der dog kun planer om at bygge lagerfaciliteter og udvide produktionen af kildevand samt at opføre otte mobile campinghytter.
Annonce

En legitim bekymring

Vækstudvalget var sammen med teknisk udvalg på besøg i området i juni for at få syn for sagen, hvor Erik Uldall Hansen også deltog.

- Beboerne peger jo på de trafikale udfordringer, og de er ikke helt enige med de trafikmålinger, vi har fået lavet. De oplever den som voldsommere, end tallene viser, og de er selvfølgelig bange for, at når man udvider, så bliver det værre. Det er en helt legitim bekymring, og det er også derfor, det er vigtigt at mødes med dem, siger Erik Uldall Hansen.

Nu bliver kunsten så at finde frem til en løsning, alle kan være tilfreds med.

- Selve bebyggelsen dernede er jo ikke lavet til meget trafik, for de ligger meget tæt på vejen, og når der så kommer traktorer og busser forbi, kan det opleves voldsomt. Desuden skal vi huske, at der også er børn. Så vi må være opmærksomme på, at vi måske er nødt til at tage nogle særlige hensyn, siger Erik Uldall Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce