Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Lidt ekstra til damerne på automesse

Indehaveren af Happy Hunting i Aabenraa, Henriette Rosenberg Brandt, glæder sig til at komme på automesse som udstiller. Arkivfoto: Mette C. Schulz

Sønderjyllands største automesse tilbyder andet end biler og udstyr. Der vil også være et Ladies Corner.

Annonce

Aabenraa: Sønderjyllands største automesse, der finder sted i Arena Aabenraa den første weekend i marts, drejer sig ikke kun om biler. Når kvinderne har afsluttet deres besøg på automessen, har de nemlig mulighed for at hente yderligere inspiration med et besøg i Ladies Corner, som er et bonustema for de kvindelige messegæster.

- Jeg forventer, at det bliver godt modtaget. Det er for at prøve noget utraditionelt, siger Klaus Jensen, der er arrangør af automessen.

I Ladies Corner er der blandt andet mulighed for at få lagt makeup, smage på vin og kigge på smykker og modetøj.

- Forskellige udstillere får et areal på omkring 200 kvadratmeter at boltre sig på, siger Klaus Jensen.

Da jeg blev spurgt, om jeg ville deltage, sagde jeg ja med det samme.

Henriette Rosenberg Brandt, indehaver af Happy Hunting i Aabenraa
Annonce

Deler gavekort ud

Blandt udstillerne i Ladies Corner er forretningen Happy Hunting, der forhandler danske og udenlandske mærker i tøj, sko og smykker og har et stort udvalg af forskellige accessories.

- Da jeg blev spurgt, om jeg ville deltage, sagde jeg ja med det samme. Jeg vil gerne bakke op om lokale arrangementer, og så synes jeg, at Arena Aabenraa er en fed location, siger Henriette Rosenberg Brandt, der er indehaver af Happy Hunting i Aabenraa.

For Henriette Rosenberg Brandt er hovedformålet ved at deltage i messen at få vist sit navn og ansigt frem, men hun håber da også at sælge lidt.

- Når man er med på en messe, vil man også gerne sælge varer, men det er ikke det afgørende for mig, når det nu er en automesse. Jeg vil dog dele gavekort ud, da jeg gerne vil trække folk ned i butikken efterfølgende, siger Henriette Rosenberg Brandt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce