Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Lokal fitness-kæde udvider på Bornholm

Kaare Solhøj Dahle er direktør i Local Fitness ApS, der har base i Padborg. Virksomheden udvider nu også på Bornholm. arkivfoto
Local Fitness ApS med hovedsæde i Padborg har opkøbt en fitness-kæde på Bornholm. Direktør Kaare S. Dahle betegner opkøbet som "den største handel til dato" i selskabets historie.
Annonce

Padborg: Med virkning fra 1. august har Local Fitness ApS med hovedsæde i Padborg overtaget Bornholms største fitnesskæde, Sundhedscenter Bornholm.

- Med opkøbet af de fire centre på Bornholm tæller Local Fitness nu 18 centre, som alle er en del af vores strategi om synergieffekter ved adgang til et fintmasket net af høj-kvalitets centre i lokalområder, fortæller direktør i Local Fitness A/S Kaare Solhøj Dahle, Padborg, i et opslag på LinkedIn.

Han betegner da også opkøbet som "den største handel til dato" i selskabets historie. Det skete efter "lang tids forhandling" og såkaldt "due diligence", altså omhyggelige undersøgelser forud, påpeger Kaare S. Dahle.

- Vi vil konsolidere branchens små træningscentre. Der åbner, handles og lukkes mange centre i Danmark, og vi kan se en idé i at samle dem. Det giver vores medlemmer bedre åbningstider, udstyr og muligheder, har direktør og kædeindehaver Kaare S. Dahle tidligere forklaret i et interview med online-udgivelsen fitnews.dk.

Efteråret skal nu bruges til at renovere og opgradere centrene på Bornholm, så de mange medlemmer i Allinge, Nexø, Rønne og Aakirkeby kan bydes velkommen.

Dyrk motion lokalt

Local Fitness ApS er en kæde af fitnesscentre i lokalområderne i Sønderjylland.

Stiftet i 2011 som en del af Sport Og Fitness med centre i Padborg og Kruså.

I 2016 udtrådt af Sport Og Fitness – hvorefter navnet blev ændret til Local Fitness.

Kæden med firma-adresse i Padborg ejes og drives af selskabet Local Fitness ApS, som er en del af det sønderjyske Sunhill Group.

Målgruppen for Local Fitness er motionister i småbyer fra 2.000 indbyggere.

Centrene har åbent fra kl. 5-24 hver dag med bemanding på forskellige tidspunkter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce