Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Lokal salon ruster sig til fremtiden: Dominique er færdig med stor forvandling

Ejer Bitten Jørgensen i sin nyrenoverede salon Park by Dominique, hvor bæredygtighed får fuld fokus. Privatfoto

Aabenraa: Da den lokale Salon Dominique på gågaden sidste år indgik et samarbejde med Park Styling, var det ikke hårplejeprodukterne, der blev skiftet ud.

Med i aftalen var også en forvandling af salonen, og den er ejer Bitten Jørgensen nu blevet færdig med. Det skriver salonen i en pressemeddelelse.

For at være med i Park Styling universet stilles der nemlig høje krav til indretningen af salonerne for at værne om den gode kundeoplevelse både i forhold til kvaliteten af klipningen og i forhold til den oplevelse, som det skal være at gå til frisør.

Annonce

Derfor har Bitten Jørgensen selv været i gang som håndværker i fritiden for at forvandle sin salon.

- Alt er nyt og lækkert, og det er blevet en varmere og hyggeligere salon. Vi har skabt mere plads til den enkelte kunde og lavet et wellness område med vaskepladser, hvor der er massagestole, så kunden kan få en behagelig og afslappende oplevelse, fortæller Bitten Jørgensen, som har ejet salonen i næsten 35 år.

Grønne produkter

Hun havde i et stykke tid været på udkig efter en samarbejdspartner og valgte Park Styling fra Kolding, da der er fuld fokus på bæredygtighed.

- Deres produkter er grønne - det vil sige miljøvenlige uden parabener - og så har de deres eget returpantsystem, hvor en tom emballage er 20 kroner værd. Derudover bliver vi her i salonen en del af et professionelt og inspirerende fællesskab, hvor der blandt andet er kontinuerlige kurser under ejet internationale akademi, forklarer hun.

Bitten Jørgensen har selv været i gang som håndværker i fritiden for at renovere salonen, og hun er meget glad for det færdige resultat, som hun kalder hyggeligt og varmere. Privatfoto

Der er 63 saloner med i Park-samarbejdet, og selvom den lokale salon i forbindelse med aftalen har skiftet navn til Park by Dominique, så er alt andet uændret.

- Det har vi gjort for at markere fællesskabet og tilknytning til Park konceptet, men ejerforholdet er stadig det samme, understreger Bitten Jørgensen.


Alt er nyt og lækkert, og det er blevet en varmere og hyggeligere salon.

Bitten Jørgensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Aabenraa

Flere hundrede bød dronningen velkommen med klapsalver: Thea, Esther og Aviaaja kom helt tæt på dronningen

Ugeavisen Aabenraa

Borgmester vil ikke kede dronningen med historiske detaljer: Hun skal høre, hvordan det er at være sønderjyde med stort S

Annonce