Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Malene Bruhn: Årets folkemiddag kan blive den sidste

Malene Bruhn sætter stort spørgsmålstegn ved, om folkemiddagen på Folkehjem skal fortsætte, hvis færre end 100 tilmelder sig. Arkivfoto: Claus Thorsted
Mindst 100 spisende gæster. Eller også bliver den årlige folkemiddag på Folkehjem afviklet for sidste gang i næste uge. Sådan lyder det fra Julehjertebyens tovholder, Malene Bruhn.
Annonce

Aabenraa: Folkemiddagen på Folkehjem hænger uløseligt sammen med den årlige juleindsamling i Aabenraa, Et Hjerte for Alle.

Men måske ikke så meget længere. Årets folkemiddag kan blive den sidste i rækken.

Julehjertebyens tovholder, Malene Bruhn, placerer nemlig et alvorligt spørgsmålstegn ud for arrangementet. Det skal kun fortsætte, hvis opbakningen er tilstrækkeligt stor, mener hun.

100 gæster eller flere vil Malene Bruhn se på Folkehjem onsdag den 11. december, hvis middagen skal vende tilbage igen i 2020.

- Du må gerne skrive, at det er sidste gang, vi afholder folkemiddagen, hvis vi ikke når op på 100-110 spisende gæster. Det er trods alt bare et af flere arrangementer i forbindelse med Et Hjerte for Alle, og hvis interessen ikke er der, må vi konstatere, at tiden for folkemiddagen er forbi, siger Malene Bruhn, men tilføjer dog:

- I hvert fald vil jeg ikke længere stå for arrangementet.

Onsdag eftermiddag havde 75 skrevet til tilmeldingskoordinator Anne Grete Jacobsen, at de gerne vil spise med. Og det tal ligger noget under det antal gæster, der i 2018 deltog i folkemiddagen til fordel for indsamlingen Et Hjerte for Alle.

Prisen for at spise med er 200 kroner. Halvdelen er betaling for maden til Folkehjem, mens resten går til Et Hjerte for Alle.

Tilmeldingsfristen er mandag den 9. december ved middagstid. Du kan tilmelde dig pr. mail alva2010@icloud.com eller på 2040 8256.

Måske bliver folkemiddagen på Folkehjem afviklet for sidste gang i år. Arkivfoto: Jan Sternkopf
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce