Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Manuela friede med en pose matadormix: Fredag sagde hun ja til sin kræft- og coronaramte kæreste

Manuela og Erik Ingwersen blev fredag gift på corona-afdelingen på Sygehus Sønderjylland, da de havde planlagt bryllup på deres årsdag den 11. december. Men så blev Erik Ingwersen ramt af covid-19. Det mente personalet dog ikke skulle stoppe brylluppet. Foto: Sygehus Sønderjylland
At brudgommen fik covid-19 midt i forberedelserne til brylluppet, stoppede ikke Manuela og Erik Ingwersen. De ville giftes på deres årsdag den 11. december, og det blev de - på sygehusets corona-afdeling.
Annonce

Aabenraa: - Hvem kan sige nej til det?

Det var svaret fra Erik Ingwersen, da hans kæreste for tre uger siden friede til ham med en pose matadormix.

Det skete på kræftafdelingen på Odense Universitetshospital, hvor Erik var indlagt efter at være blevet ramt af leverkræft.

Den sygdom var grunden til, at kæresten Manuela greb posen med matadormix og friede, for efter 15 år som kærester var det ikke lige et bryllup, de havde først i tankerne for december.

Den 11. december har dog en speciel betydning for parret, da det er deres årsdag, og derfor blev brylluppet planlagt til denne dag.

Men så fik Erik covid-19 og blev sammen med Manuela indlagt på Sygehus Sønderjyllands corona-afdeling, og hvad gør man så med et bryllup, der er lige forestående?

Brudeparret blev enige med personalet på afdelingen om, at corona ikke skulle forhindre et godt bryllup, for et bryllup er en stor livsbegivenhed, der må fejres – uanset hvor man er i verden.

Fredag den 11. december kunne de to langvarige kærester så endelig kalde hinanden for mand og kone, da sygehuspræst Tine Baarts Andsager iført behørigt sikkerhedsudstyr kunne vie Erik og Manuela.

Sygehuspræsten Tine Baarts Andsager viede og velsignede Manuela og Erik Ingwersen iført alt det nødvendige sikkerhedsudstyr. Foto: Sygehus Sønderjylland
Brudeparret havde ringene klar. Foto: Sygehus Sønderjylland
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce