Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Marias støtte til drengene gik rent ind: Blev hyldet på scenen

Maria Larsen med den eftertragtede t-shirt fra FC Sunshine. privatfoto
Maria Larsen fra Ensted vandt ikke titlen som Danmarks bedste fan. Men hendes engagement for Ensted IFs oldboys-hold gik rent ind hos juryen ved Fanprisen 2019, at hun alligevel blev hyldet på scenen.
Annonce

Ensted: Maria Larsen følger Ensted IFs old boys-hold i tykt og tyndt. I lang tid har hun været holdets største og eneste fan, men efterhånden er der kommet flere tilskuere til hjemmekampene. Maria Larsen var således blevet indstillet til Fanprisen under FodboldPrisen 2019, der blev uddelt lørdag ved en ceremoni i København.

Desværre vandt hun ikke.

- Men jeg var trods alt blandt de fire, der i et felt af otte kandidater gik videre til finalen. Jeg vandt dog ikke, men jeg kom på scenen alligevel, fortæller Maria Larsen.

Det viste sig nemlig, at pris-juryen syntes så godt om hendes historie, at hun som led i en ekstra overraskelse blev hyldet med klapsalver foran publikum.

Det var en stor oplevelse, erkender hun i timerne efter ceremonien.

- Det var en stor ære at blive fejret for noget, jeg jo bare gør. Så er det dejligt, at andre også synes, at det fortjener at blive markeret, lyder det fra Maria Larsen.

Hyldest til mange

FodboldPrisen 2019 hylder dansk fodbold på forskellig vis. I alt 10 forskellige priser blev fordelt til både klubber, trænere, spillere, fans og andre. Prisen har ikke fokus på at vinde kampe, men derimod på kærligheden til spillet.
Annonce

T-shirt er kult

Helt tomhændet gik hun nu ikke fra FodboldPrisen 2019.

Fordi Maria Larsens indsats for Ensted IFs old boys havde berørt og bevæget dommerne, var der i al hast blevet fremskaffet en speciel t-shirt.

- Det er en t-shirt fra FC Sunshine - et fodboldhold, der samler penge ind til velgørende formål, især til børn. Sidste år blev der samlet 200.000 kroner ind. Selve t-shirten er kult - den er slet ikke til at få fat i, bemærker Maria Larsen stolt.

Og så er den lyserød. Samme farve som Ensted IF oldboys' spillertrøje.

Der var en lille overraskelse til Maria Larsen ved FodboldPrisen. Godt nok vandt hun ikke, men arrangørerne var blevet imponeret over hendes indsats, at de forærede hende en FC Sunshine-trøje. privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce