Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Mere plads - mindre husleje: Change flytter over på den anden side af gaden

Indehaver af Change i Aabenraa, Helle Heesch Heldt, glæder sig til at flytte butik - bare hun kan blive i Nørreport-kvarteret. Foto: Mette Henriksen
Lingeributikken Change flytter fra Ramsherred 16 til nummer 15 og får 100 kvadratmeter mere at boltre sig på. Det er lige overfor og sker i slutningen af august.

Aabenraa: Efter 15 år på Ramsherred 16 i Aabenraa flytter lingeributikken Change.

Kunderne skal imidlertid kun lige over på den modsatte side af den nuværende Change, for det er her, i det tidligere Aabenraa Kunsthandel i nummer 15, at indehaver Helle Heesch Heldt har valgt at flytte ind i slutningen af august.

Win-win

Alt ved flytningen er 'win-win'.

- Vi får mere plads, kommer til at betale mindre i husleje, og så er jeg vild med lokalet. Det er et hus med en masse historie, og så er det smukke rum med en masse fine detaljer, fortæller Helle Heesch Heldt, der ikke kunne drømme om at forlade Nørreport-kvarteret.

Vi får mere plads, kommer til at betale mindre i husleje, og så er jeg vild med lokalet. Det er et hus med en masse historie, og så er det smukke rum med en masse fine detaljer.

- Vi er flere butiksindehavere, som har arbejdet hårdt for, at Nørreport igen er blevet attraktivt. Det er vi ved at komme godt i mål med nu, og det bliver kun endnu bedre, når det nye byrums-projekt i den nordlige del af gågaden er på plads. Og så har vi erhvervsdrivende det bare godt sammen i den her ende. Det er her, jeg hører til, siger indehaveren, der også glæder sig over flytningen af rent logistiske grunde.

- Vores nuværende butik er i tre niveauer, og det er bare upraktisk med trapper. Og så mangler vi i det hele taget plads, uddyber Helle Heesch Heldt, som er glad for at have specialiseret sig i netop lingeri.

- Meget af det, vi sælger her, er ikke noget, man altid lige køber på nettet. De unge gør det mere, men mange af vores kunder vil altså gerne lige komme ind og prøve bh´en og have den justeret, inden de køber den.

Indtil 2021 havde Aabenraa Kunsthandel til huse på adressen Ramsherred 15. Nu har Change overtaget lejemålet. Arkivfoto: JV
Annonce

Renoverer selv

Med flytningen har Helle Heesch Heldt ikke kun mulighed for at købe større ind til butikken. Der vil også være plads til noget, som hun har haft lyst til at tage mere ind af længe, nemlig nattøj og loungewear.

-  Det er noget, som kunderne efterspørger mere og mere - komfortabelt hjemmetøj, som også er smart, når man lige skal ud af døren.

Sammen med sin store familie, der tæller seks børn og 17 børnebørn, står Helle Heesch Heldt selv for renoveringen af Ramsherred 15.

- Min mand har heldigvis hænderne skruet godt på, og så er det jo også nu, at det betaler sig med en stor børneflok, siger hun med et stort smil.

Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Engelbrecht og Jürgensen fejrer grundloven på historisk plads i Sønderjylland

Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Flemming startede Fugebillen for 25 år siden - nu flyver han verden rundt

Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Snart forsvinder det store klokketårn fra bybilledet: Risiko for nedstyrtning betyder nyt fundament til 16 millioner kroner

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Aabenraa

Stigende energipriser rammer Arena Aabenraas badegæster

Ugeavisen Aabenraa

Kunne du tænke dig at se den nye politistation indefra? Nu har du chancen

Ugeavisen Aabenraa

37-årig fængslet og sigtet for drab: Politiet var forbi tidligere på dagen

Ugeavisen Aabenraa

Grundene har ligget øde hen i 23 år: Nu bygger Anders og Kira som de første deres drømmehus

Ugeavisen Aabenraa

Forurening langt værre end forventet: Regionen renser forurenet grund i Aabenraas bymidte

Ugeavisen Aabenraa

Mere plads - mindre husleje: Change flytter over på den anden side af gaden

Ugeavisen Aabenraa

Se alle billederne fra den røde løber: IBC-elever til galla i glimmer, glitter og flotte biler

Ugeavisen Aabenraa

Supermarked kunne ikke løbe rundt: - Aabenraa er for lille

Annonce