Mor og søn deler passionen for mad: - Her kan vi udleve vores drømme og idéer
Gitte og Sebastian Geest elsker begge at eksperimentere i køkkenet. I slutningen af 2019 slog de sig sammen og åbnede Upstairs oven på Café Fru Geest, men den nye café nåede ikke at få ordentlig fodfæste, inden coronaen ramte.
Copy link address
Mette Christine Schulz mcs@jv.dk
Annonce
Gitte Geest og sønnen Sebastian har et rigtig godt samarbejde i deres to caféer på Skrænten. De deler passionen for mad og sidder sjældent ned som her på billedet, men står gerne sammen i køkkenet og eksperimenterer. Ét af de seneste projekter har været surdej, som de nu har fået styr på. Foto: Mette Christine Schulz
27-årige Sebastian Geest har taget noget af et spring med sit skifte fra lastvognsbranchen til cafébranchen. Han elsker ligesom sin mor Gitte Geest at lave mad og eksperimentere i køkkenet, og han er specielt glad for at bage. Foto: Mette Christine Schulz
Tapas er kommer på menuen hos Upstairs, fordi tilbagemeldingerne fra kunder fra Café Fru Geest var, at Upstairs var helt anderledes med sin menu med burgere, pommes frites og sandwich. Derfor har mor og søn nu fået tapas på menuen for at henvende sig til flere. Privatfoto