Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Næsten 5000 billetter er solgt: Vi elsker 90'erne har reservedato klar

Vi elsker 90'erne håber at kunne holde koncerten som planlagt den 5. juni i Aabenraa. Hvis ikke, så er der allerede en reservedato på plads. Foto: Ludvig Dittmann
Vi elsker 90'erne skød i sidste uge billetsalget til årets koncerter i gang. Hvis koncerten i Aabenraa den 5. juni bliver aflyst på grund af restriktioner, skubbes den til 28. august.

Aabenraa: Må eller må vi ikke?

Det er det store spørgsmål for de mange festivaler i Danmark, som håber, at de i år må slå dørene op og holde en fest med masser af god musik.

Sådan er det også for den store koncertturné Vi elsker 90'erne, som efter planen skal ramme Aabenraa den 5.juni.

Forleden satte Riffi Haddaoui, manden bag koncertkaravanen, sammen med dj'en og radioværten Dan Rachlin billetsalget i gang med en længere livesending på Facebook, hvor de også afslørede størstedelen af de navne, som skal spille på turnéen i år.

- Vi vejrer morgenstemning og håber og satser på, at vi kommer ud i år. Ambitionen er at gennemføre de shows, der ligger før sommerferien, men vi ved jo ikke, hvad politikerne beslutter, og derfor har vi allerede konkrete reservedatoer klar, fortalte Riffi Haddaoui i sendingen.

Da det kun er Aabenraa og Rødovre, som er placeret på denne side af sommerferien af de seks koncertsteder, har de en reservedato klar i august, hvis det ikke kan lade sig gøre at samles i juni på grund af restriktioner.

Annonce

Ikke selv valgt reservedato

Det er den 28. august, og det er der en helt speciel grund til, fortæller den lokale arrangør Hasse Eduard fra Gazzværket.

- Vi har fået nogle tilbagemeldinger om, at det jo er i den samme weekend som Tønder Festival, men vi har ikke selv bestemt datoen.  Den dag er blevet valgt, da Vi elsker 90'erne er i Odense, og så kan kunstnerne køre frem og tilbage mellem Aabenraa og Odense, fortæller Hasse Eduard, som dog også tvivler på, at det er det samme publikum til de to sønderjyske festivaler.

Der var få, der sidste år valgte at få pengene tilbage for deres billetter til den aflyste koncert i Aabenraa, og det betyder, at over 4000 allerede har billet til årets 10 års jubilæumsturné. 650 billetter blev solgt i sidste uge, men de købere kommer i sidste række, hvis koncerten skal gennemføres med restriktioner.

- Så er det dem, der har beholdt billetterne fra sidste år, der kommer først, understreger Riffi Haddaoui.

Vi elsker 90'erne bliver holdt på Ringriderpladsen i Aabenraa.

Kunsterne

I Aabenraa den 5. juni er følgende navne pt på plakaten: 2 Unlimited, Antiloop, Brooklyn Bounce, Cascada, Coolio, Rozalla, Scooter, Darren Bailie of the guru Josh Project, Dj Sash, Diskofil, Dr. Alban, Haddaway, Maxi Jazz (Faithless) a personal dj set, Paradiso, Robin S., Svenstrup & Vendelboe, 5ive, A1, Boyzlife, East 17, Blå Øjne, Cut'N Move, Drömhus, S.O.A.P., Sound of Seduction og dj, Skoge, dj, Rolf, Kongemanden, dj Kenny Jensen, dj Harske Hubbi og Chief 1.

Hvis koncerten bliver rykket til den 28. august, vil Scooter ikke være med i Aabenraa, da de har et andet job den dag.


Vi vejrer morgenstemning og håber og satser på, at vi kommer ud i år.

Riffi Haddaoui


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce