Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Nedlukning trækker ud: Dizzy Mizz Lizzy-koncert er nu også flyttet

Mange har købt billet til Dizzy Mizz Lizzy i Arena Aabenraa 18. marts. Men koncerten er nu flyttet til 3. juni. PR-foto
Med coronanedlukningen har koncertorganisationen Aabenraa Live travlt med at flytte events. Nu er koncerten med Dizzy Mizz Lizzy også flyttet til juni.

AABENRAA: Sidst på efteråret fik koncertorganisationen Aabenraa Live et par store navne på plakaten for februar-marts. D-A-D skulle spille den 25. februar i Arena Aabenraa, og Dizzy Mizz Lizzy ville stille op samme sted den 18. marts. Efter et lidt trægt billetsalg til efterårets koncerter, der ellers også var med publikumsmagneter som TV-2 og Carpark North, kom der igen for alvor fart på billetsalget til de to koncerter. Til D-A-D-koncerten blev der ifølge de daværende restriktioner sendt 500 billetter i omløb, og de er udsolgt.

Men lige før jul begyndte særligt smitsomme mutationer af covid-19-virussen at brede sig, og spillestederne blev lukket helt. Og i takt med at de skærpede restriktioner er blevet forlænget, har Aabenraa Live måttet flytte flere og flere af koncerterne her i forårssæsonen.

Som det seneste har Aabenraa Live onsdag flyttet Dizzy Mizz Lizzy-koncerten fra 18. marts til 3. juni. I forvejen er D-A-D blevet flyttet fra 25. februar til 9. juni, Scarlet Pleasure fra 12. februar til 25. november og Michael Falch fra 5. februar til 17. november.

- Vi flytter og flytter, og vi arbejder for at finde backup-datoer til alle koncerter, så vi er parat, hvis flere skal flyttes, fortæller Morten Vilhelm, direktør for Aabenraa Live.

Flere er på vippen

Onsdag blev også koncerten med Sømændene på Gazzværket 23. april flyttet - til 28. august, og andre af de koncerter, der er programsat i de kommende måneder, kan meget nemt få nye datoer. Det gælder blandt andet Chris Minh Doky på Gazzværket 3. marts og Magtens Korridorer samme sted den 16. april.

Morten Vilhelm håber på, at det efter påske – fra anden uge i april - igen bliver muligt at holde koncerter med samme restriktioner som i efteråret, da man i måtte have op mod 500 siddende gæster på spillestederne – afhængigt af lokalets størrelse.

- Jeg tror ikke på, at vi får koncerter med stående publikum på denne side af sommerferien, siger Morten Vilhelm.

Annonce

Festivals på standby

Ligesom mange andre musikarrangører rundt omkring i landet venter Morten Vilhelm på en udmelding fra sundhedsmyndighederne om mulighederne for sommerens udendørs koncerter og festivals. Den 5. juni skal der efter planen holdes ”Vi elsker 90’erne” på Dyrskuepladsen i Aabenraa for flere tusinde gæster. Hvis det viser sig, at restriktionerne til den tid spænder ben for arrangementet, er der fastsat en erstatningsdato – den 28. august. Og billetsalget er sat i stå indtil udgangen af februar, hvor man forhåbentligt er klogere på mulighederne i juni.

Nogle koncerter er udskudt i et helt år. Det gælder ”Hit med 80’erne”, der har fået ny dato den 19. marts 2022, ligesom Vocal Line først stiller på i Sønderjyllandshallen 1. april 2022.

- Når det er store grupper af musikere og sangere kan de simpelthen ikke komme til at øve for tiden, og derfor vælger de at udskyde det i et helt år, forklarer Morten Vilhelm.

Aabenraa Live – ændret program

Sådan ser et udpluk af programmet per 10. februar ud for Aabenraa Live-koncerter. Det kan ændre sig i forhold til, hvor længe nedlukningen forlænges:

 • Chris Minh Doky, Gazzværket, 3. marts
 • Hugorm, Gazzværket, 8. april
 • Magtens Korridorer Gazzværket, 16. april
 • Sebastian – 50-års jubilæumsturné, Sønderjyllandshallen, oprindeligt 4. marts - ny dato 28. april
 • Jesper Binzer, Gazzværket 29. april
 • Dizzy Mizz Lizzy, Arena Aabenraa, oprindeligt 18. marts - flyttet til 3. juni
 • Vi elsker 90’erne, Dyrskuepladsen, 5. juni – kan blive flyttet til 28. august. (Billetsalg sat på standby indtil 27. februar)
 • D-A-D, Arena Aabenraa, oprindeligt 25. februar – flyttet til 9. juni (Udsolgt - 500 billetter)
 • Sømændene: Gazzværket, oprindeligt 23. april - flyttet til 28. august
 • Søren Huss med Danmarks Underholdningsorkester, Sønderjyllandshallen, oprindeligt 19. marts, flyttet til 7. september
 • Michael Falch & Dét Band, Gazzværket, oprindeligt 5. februar – flyttet til 17. november
 • Scarlet Pleasure, Gazzværket, oprindeligt 12. februar – flyttet til 25. november

2022

 • Hit med 80’erne, Gazzværket, oprindeligt marts 2021 - flyttet til 19. marts 2022
 • Vocal Line, Sønderjyllandshallen, oprindeligt marts 2021 - flyttet til 1. april 2022


Vi flytter og flytter, og vi arbejder for at finde backup-datoer til alle koncerter, så vi er parat, hvis flere skal flyttes.

Morten Vilhelm, direktør for Aabenraa Live
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce