Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Nu åbner de nye padelbaner: Arena Aabenraa investerer i to mere

Padeltennis er en hurtigtvoksende sport i Danmark. Det er nemt at lære og kan spilles af alle, og nu får Aabenraa fire baner, da Arena Aabenraa vil bygge to mere. Her er én af banerne ved Vejen Idrætscenter. Foto: LA Medie
Padeltennis er en hurtigtvoksende sport i Danmark, da den er nem at lære og kan spilles af alle. Nu får Aabenraa fire baner. De første to er klar til indvielse den 19. juni.

Aabenraa: De to udendørs padelbaner ved Arena Aabenraa er snart færdige og klar til indvielse lørdag den 19. juni klokken 9.

Men allerede inden de er åbnede, kan Arena Aabenraa fortælle, at der er to baner mere på vej.

- Padel er i øjeblikket den hurtigst voksende sport i Danmark, så allerede nu er vi i gang med at opstarte processen til to ekstra padelbaner, som skal være overdækket, fortæller centerleder Rasmus Gansler i en pressemeddelelse.

Annonce

Aabenraa Tennisklub kommer til dagligt at stå for undervisning af padel, men banerne kan også lejes på timebasis.

- Vi håber, de to nye baner kan føre nye medlemmer til en i forvejen stor og traditionsrig tennisklub, samt at banerne vil give borgerne i Aabenraa en ny fleksibel aktivitetsmulighed, siger Rasmus Gansler.

Padel er en social sport, da det bedst spilles af fire spillere. Spillet er nemmere og hurtigere at lære end nogen anden ketchersport. Det forbedrer din reaktionstid og reflekser. Spillet kan spilles af børn, unge, voksne og ældre, og da fysikken ikke er afgørende i spillet, kan familiemedlemmer i alle aldre nemt spille mod hinanden.


Padel er i øjeblikket den hurtigst voksende sport i Danmark, så allerede nu er vi i gang med at opstarte processen til to ekstra padelbaner, som skal være overdækket.

Rasmus Gansler
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Aabenraa

Flere hundrede bød dronningen velkommen med klapsalver: Thea, Esther og Aviaaja kom helt tæt på dronningen

Ugeavisen Aabenraa

Borgmester vil ikke kede dronningen med historiske detaljer: Hun skal høre, hvordan det er at være sønderjyde med stort S

Annonce