Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Nu kan du sove længe påskesøndag: Team Rynkeby leverer rundstykkerne til din dør

Peter Kohberg og Joan Høeg fra Team Rynkeby er blandt dem, der er klar til at bringe rundstykker og franskbrød  ud for Lagkagehusets kunder i Aabenraa, Sønderborg og Haderslev påskesøndag. Det bliver dog ikke på cykel, men i bil. Foto: Mette Christine Schulz
Team Rynkeby og Lagkagehuset i Aabenraa, Haderslev og Sønderborg har lavet et samarbejde påskesøndag. Denne morgen leverer cykelholdet rundstykkerne til kunderne mod, at de donerer 50 kroner til Børnecancerfonden.

Aabenraa: Du kan med god samvittighed drikke et ekstra glas rødvin eller få en snaps til påskelammet lørdag 3. april. Du behøver nemlig ikke sætte dig i bilen søndag morgen for at hente rundstykker eller franskbrød til familien hos Lagkagehuset.

Påskesøndag 4. april fra klokken 6 står de 73 medlemmer af Team Rynkeby Sønderjylland klar hos Lagkagehusets tre forretninger i Aabenraa, Haderslev og Sønderborg til at køre ud til de kunder, som gerne vil give 50 kroner til Børnecancerfonden for servicen.

Det er et af cykelholdets medlemmer, som har fået aftalen i stand med Lagkagehuset, og medlemmet, Peter Kohberg, er glad for, at det nu er lykkedes cykelholdet at få stablet et arrangement på benene, som kan give penge til det velgørende formål, som de 73 cykler for.

- Vores udfordring hele vinteren har været, at vores gode idéer ikke er blevet til noget på grund af restriktionerne, og der har ingen store arrangementer været, hvor vi har kunnet servere og dermed tjene penge. Vi har ledt efter en måde at gøre os synlige på, og derfor kom jeg på denne idé. Der er jo kaos hos Lagkagehuset om søndagen med lange køer, og her kan vi yde et stykke arbejde samtidig med, at vi samler penge ind til vores formål - Børnecancerfonden, fortæller han.

Annonce

Familier er klar til at hjælpe

Team Rynkeby har mødt stor velvilje hos Lagkagehuset, som i deres app fra mandag den 29. marts lægger en mulighed for at bestille udbringning mod, at man giver 50 kroner til Børnecancerfonden.

- De penge går ubeskåret til det formål. Man kan derfor også godt trykke mere end én gang, hvis man vil donere mere end de 50 kroner, siger Peter Kohberg.

Team Rynkeby har mødt stor velvilje hos Lagkagehuset, og i Aabenraa er butikschef Camilla Vilsen, til venstre, spændt på at se, hvor mange bestillinger der kommer til Peter Kohberg, Joan Høeg og resten af Team Rynkeby påskesøndag. Foto: Mette Christine Schulz

Det er Peter Kohberg og Joan Høeg, som cykler med for syvende gang på holdet, som står for eventen, og de har ingen anelse, om der kommer 10, 100 eller 1000 bestillinger. Men logistikken har de styr på, så der er folk nok, hvis det vælter ind med bestillinger.

- Vi tager vores familier i brug, hvis det bliver nødvendigt. Alle har syntes, det er en god idé, og i år er alle jo hjemme i påsken, så det har været nemt at skaffe folk. Bestillingen skal også senest være gjort skærtorsdag, og så planlægger vi turene derefter. Og vi vil hellere end gerne også køre til Kruså, Tinglev og resten af kommunen, hvis opbakningen er der, siger Joan Høeg.

Annonce

Måske en overraskelse

Ordentlighed er vigtig på det lokale cykelhold, og derfor bliver alle forholdsregler i forhold til corona også taget denne søndag.

- Lagkagehuset pakker bestillingerne og kommer ud til os med dem. Vi kører to i hver bil og holder afstand til dem, vi afleverer hos. Vi stiller dem også bare ved døren, hvis folk ikke er stået op. Lige nu arbejder vi også på at få sponsoreret en lille overraskelse, som vi kan tage med ud til dem, der bestiller, siger Peter Kohberg.

Hvis udbringningen bliver en succes, planlægger Team Rynkeby at gentage den til næste år.

Sådan gør du

Hvis du gerne vil bestille varer fra Lagkagehuset med udbringning af Team Rynkeby påskesøndag den 4. april, skal du gøre følgende:

  • Download Lagkagehusets app og registrér dig i app'en med blandt andet navn, telefonnummer og betalingskort. Appen kan hentes i App Store eller Google Play.
  • Bestil dine varer ved at klikke på Køb Online, vælg ”afhentning” og derefter din nærmeste butik. Bestillingen kan ske fra mandag den 29. marts og senest skærtorsdag aften den 1. april.
  • Her skal du lægge en ”Rynkeby Levering” i kurven, som vil være den første vare, du ser i Click & Collect. På den måde siger du ja tak til levering og til at donere 50 kroner til Børnecancerfonden.
  • Ved check ud skal du skrive din adresse som kommentar til bestillingen, så Rynkeby-udbringeren ved, hvor bestillingen skal leveres til.
  • Team Rynkeby leverer efter planen dine bestilte varer fra klokken 6 påskesøndag.

Hvis man har lyst til at donere mere end de 50 kroner, kan man enten trykke flere gange på donationsknappen i app'en eller overføre et beløb på mobilepay 69008.

Efter planen skal Team Rynkeby i år cykle afsted på deres tur til Paris lørdag 10. juli.


Der er jo kaos hos Lagkagehuset om søndagen med lange køer, og her kan vi yde et stykke arbejde samtidig med, at vi samler penge ind til vores formål - Børnecancerfonden.

Peter Kohberg


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce