Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Nu kan Rødekro også købe blomster døgnet rundt: Annika breder sin succes fra Bredebro til Rødekro

 Annika Luff Jensen, til venstre, har åbnet en selvbetjeningsbutik med blomster, gavekurve og meget andet i Sostacks gamle bygninger i Rødekro. Til højre ses Lea Andersen, som er fra Rødekro og ansat hos Annika i Centrum Blomster. Butikken i Rødekro har åbent hele døgnet rundt og er uden personale. Privatfoto
Under corona-nedlukningen i foråret startede Annika Luff Jensen selvbetjening i sin blomsterbutik i Bredebro. Det blev en stor succes, som hun nu bringer videre til Rødekro med en ren selvbetjeningsbutik.
Annonce

Rødekro: Tre blomsterbutikker med døgnåbent er åbnet i Aabenraa indenfor de seneste uger, og nu er turen også kommet til Rødekro.

I Sostacks gamle bygning på Østergade 53 har blomsterbinder Annika Luff Jensen fra Centrum Blomster i Bredebro åbnet en selvbetjeningsbutik. Her kan man hele døgnet rundt på alle ugens dage lukke sig ind med en sms og købe buketter, gavekurve, kirkegårdsting, sammenplantninger og snart juledekorationer.

- Det er jo fremtiden. I butikken i Bredebro fik vi selvbetjening under corona-nedlukningen i foråret, fordi vi vidste jo ikke, om folk ville komme ud, og hvor lang tid nedlukningen ville vare. Det blev en succes, som stadig kører rigtig godt, og derfor har vi nu valgt at åbne en decideret selvbetjeningsbutik i Rødekro, forklarer Annika Luff Jensen om baggrunden for den nye butik.

Annonce

Noget nyt i byen

At det blev Rødekro var af den simple grund, at der er ikke nogen af den slags butikker endnu.

- Vi kan tilbyde noget nyt i byen, som vi ved virker, fordi vi har haft succes med det i Bredebro. Hvor det i Bredebro er en del af butikken, der er skærmet af til selvbetjening uden for åbningstiden, så er det i Rødekro en selvstændig butik. Alt er pakket ind og klar til at tage med, fortæller Annika Luff Jensen, som har haft Centrum Blomster i 13 år.

Selvbetjeningsbutikken på Østergade 53 er åbnet, og det har de lokale fundet ud af.

- Folk bruger den allerede, og det er jo dejligt. Hvis man vil have noget specielt, kan man bestille det dagen i forvejen og så afhente det i selvbetjeningsbutikken, siger blomsterhandleren.


Vi kan tilbyde noget nyt i byen, som vi ved virker, fordi vi har haft succes med det i Bredebro.

Annika Luff Jensen


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce