Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Nu vinder Venstre: To borgmestre i kamp på traktorer

Malene Bruhn, medlem af Et Hjerte for Alles bestyrelse, håber, at antallet af deltagere ved årets ringridningsdyst på traktorer trækker lige så mange som i 2018. Arkivfoto: Jacob Schulz
Malene Bruhn efterlyser deltagere til årets traktorringridning i Aabenraa. I år skal borgmesterfejden have en ny vinder.
Annonce

Aabenraa: I år vinder Venstre. Så meget står fast her godt er par uger før, årets ringriderfestligheder begynder i Aabenraa.

Og det, Venstre er sikker på sejren i, er den årlige borgmesterdyst i traktorringridning. Denne gang er det nemlig kun partifællerne Henrik Frandsen, borgmester i Tønder, og Aabenraas Thomas Andresen, der deltager i traktorringridningsdysten mellem de sønderjyske borgmestre.

Der er afbud fra Sønderborgs Erik Lauritzen og Haderslevs Hans Peter Geil. Førstnævnte vandt i 2018, og da han er den eneste socialdemokrat blandt de sønderjyske borgmester, og de tre andre alle repræsenterer Venstre, er det altså det snart forhenværende statsministerparti, der er sikker på at løbe med titlen.

Annonce

Deltagere efterlyses

Det er foreningen Et Hjerte for Alle, der står bag ringriderdysten på traktorer, og det betyder nærmest naturligvis, at Julehjertebyens tovholder, Malene Bruhn, er med i den gruppe, der skal have traktorringridningen afviklet. Det sker søndag den 7. juli, og hun ser gerne, at flere tilmelder sig.

Ikke mindst fordi gebyret på 100 kr. pr. deltager ubeskåret går til Et Hjerte for Alle. Sidste år gav det 7000 kroner til foreningen, og Malene Bruhn håber naturligvis, at antallet af deltagere sammen med de donationer, der bliver givet undervejs, kan bidrage med lige så meget i år.

Traktorringridningen begynder med duellen mellem Thomas Andresen og Henrik Frandsen, inden de øvrige deltagere bliver sendt i aktion.

Det bliver de to borgmestre, der bliver sendt på banen først. Traktorkonkurrencen skal være afviklet, inden kongeomridningen blandt dem på de rigtige heste sættes i gang.

- Til den tid skal der være helt ro for deltagerne, siger Malene Bruhn.

Traktorringridningen begynder kl. 12.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce